Assistent Filiaalmanager
Zeeman
Haren , NL
3 dagen geleden

De functie

Als Assistent Filiaalmanager zorg je er samen met je Filiaalmanager en je team voor dat de winkel er tip top uitziet. Je doel is om samen met je enthousiaste team en je Filiaalmanager een zo hoog mogelijke omzet te behalen.

Je klanten zijn daarbij erg belangrijk! Je verwerkt de vracht en voorraden in de winkel en presenteert de artikelen zo aantrekkelijk mogelijk.

Natuurlijk help je ook klanten aan de kassa en beantwoord je vragen van klanten in de winkel. Als je Filiaalmanager afwezig is, ben jij het eerste aanspreekpunt.

Als Assistent Filiaalmanager vorm je samen met je Filiaalmanager het leidinggevende team. Je motiveert, coacht en begeleidt de andere teamleden.

Ook verzorg je de noodzakelijke (lichte) administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau op niveau 2 / 3- Je hebt enige jaren werkervaring in de detailhandel als Verkoopmedewerker en je wilt graag de volgende stap zetten in je carrière.
 • Je bent ondernemend en zelfstandig en je vindt het leuk om mensen te begeleiden op de werkvloer - Het bieden van service zit in je in het bloed en je bent zeer klantgericht-
 • Je hebt een flexibele instelling

  Wij bieden

  Zeeman biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Je krijgt de kans je MBO diploma niveau 3 en 4 binnen de Zeemanschool te halen.

  Met dit diploma op zak en de ervaring die je op doet krijg je alle kansen je verder binnen Zeeman te ontwikkelen tot je misschien zelfs je eigen winkel en team aanstuurt.

  Ook zijn er studiemogelijkheden voor onder andere cursussen / opleidingen en ontvang je 20% personeelskorting en kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier