Monteur Elektrotechniek (35-45K)
CODEMA
Bergschenhoek, NL
2 dagen geleden

Wie ben jij?

Je bezoekt klanten voor preventief onderhoud aan machines. Met name op electro- en watertechnisch gebied. Daarnaast word je ook ingezet om installaties in bedrijf te stellen bij diverse opdrachtgevers in Duitsland, maar ook Oostenrijk of Zwisterland.

Ook het oplossen van storingen behoort tot jouw taken. Een storingsdienst neem je samen met je collega’s voor je rekening.

Aangezien jij veel contact hebt met klanten word je gezien als ons visitekaartje, maar ook de persoon die verkoopsignalen kan doorspelen maar onze salesmanager.

Wat bieden wij?

Om te beginnen : Een werving op een geheel andere manier! Maar ook niet geheel onbelangrijk, biedt CODEMA maar ook niet geheel onbelangrijk, biedt CODEMA een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende en gezonde onderneming waarin initiatief, creativiteit en flexibiliteit in hoge mate op prijs worden gesteld.

Met een prettige werksfeer in teamverband en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zul je je bij Codema Systems Group al snel thuis voelen.

Wie is CODEMA?

Bij CODEMA willen wij schouder aan schouder staan en word je onderdeel van onze familie . Wij zijn een sterk groeiende organisatie waar elke dag met passie wordt gewerkt.

Maar waar ook zeker fouten gemaakt mogen worden, hard wordt gelachen en waar wordt geleefd! Als je jouw collega’s misschien wel vaker ziet dan je eigen partner kun je het maar beter naar je zin hebben.

Jij bent iemand die hier waarde aan hecht en aan mee wil bouwen! Welkom bij CODEMA

Codema Systems Group is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een multidisciplinair bedrijf in de glastuinbouwsector. CODEMA ontwikkelt, levert en installeert wereldwijd essentiële op maat gemaakte tuinbouwoplossingen.

We kunnen operationele efficiëntie vergroten door onze uitgebreide ervaring in de zes vitale disciplines toe te passen : watertechniek, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software- en internetoplossingen.

Met twee kantoren in Bergschenhoek en Venlo kunnen wij Codema Systems Group als middelgroot bedrijf typeren. Wij delen het familiegevoel en de passie voor techniek.

En eerlijk gezegd zijn we best trots. Trots op onze producten die je bij onze klant kan zien, maar ook trots op hoe wij samenwerken.

Of je het product nu hebt verkocht, ontworpen, gecalculeerd of onderhoudt. Wij maken het samen mogelijk.

Word jij onderdeel van onze familie ?

Over CODEMA

Wij bieden om te beginnen een werving op een geheel andere manier! Daarnaast biedt CODEMA een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende en gezonde onderneming waarin initiatief, creativiteit en flexibiliteit in hoge mate op prijs worden gesteld.

Met een prettige werksfeer in teamverband en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zul je je bij Codema Systems Group al snel thuis voelen.

CODEMA is van oorsprong een familiebedrijf pur sang. Sinds ontwikkelen wij complete oplossingen voor in de kas; logistieke, water- en elektrotechnische en ook softwarematig.

Bij ons kan je op elkaar rekenen, schouder aan schouder met hetzelfde doel : een tevreden klant en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld.

Vanaf participeert een Nederlands investeringsfonds met als doel ons te laten groeien in de komende jaren. Je wordt uitgedaagd, elke dag weer, om je mee te ontwikkelen in deze groeiambitie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier