2 parttime Verpleegkundigen nachtdienst voor onze locatie Wonen met Zorg De Werf te Amsterdam Oud-West
Amsta
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Over ons

Amsta is op zoek naar 2 parttime Verpleegkundigen nachtdienst voor onze locatie Wonen met Zorg De Werf te Amsterdam Oud-West.

Functie

Ben jij een verpleegkundige met een klinische blik die graag een actieve bijdrage levert aan het verder vormgeven van onze locatie, de kwaliteit van zorg verder wil professionaliseren en die goed kan schakelen tussen verschillende cliënten en hun ziektebeelden?

En wil je daarnaast graag een bijdrage leveren aan een warm woon- en werkklimaat waar cliënten zich veilig voelen? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Aantal uren in overleg : 3 á 4 nachtdiensten per 14 dagen

Contractsoort : 1 jaar, met de intentie het contract te verlengen

Locatie / Standplaats : Woon- Zorgcentrum Wonen met Zorg De Werf - Amsterdam Oud-West

Wij zijn op zoek naar verpleegkundigen met oog voor detail en kwaliteit van zorg. Je adviseert collega’s en werkt nauw samen met (multidisciplinaire) collega’s, daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de cliënt en diens familie / mantelzorgers.

Verder hou jij je bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, observeren, verzorgen, verplegen en begeleiden van de cliënten met verschillende ziektebeelden.

Doordat wij een actieve bijdrage vragen aan onze verpleegkundigen in het verder vormgeven van de afdeling w.o. het afnemen van jaarlijkse toetsen verpleegtechnische handelingen, klinische lessen enz.

is er voldoende afwisseling en uitdaging in je werk. Dit vergt flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen..

Wie we zoeken

Je bent ondernemend en beschikt over het nodige incasseringsvermogen. Je bent in het bezit van het diploma MBO-V of HBO-

V, BIG-geregistreerd. Je hebt affiniteit met chronisch zieke ouderen en psychiatrie w.o. Korsakov . Je volgt de ontwikkelingen binnen de zorg voor deze specifieke doelgroepen op de voet en bent altijd op zoek naar nieuwe manieren voor ontwikkeling.

De locatie

Samen staat wij voor 24-uurs zorg, met de juiste bejegening naar onze cliënten toe.

De Werf biedt ruim 80 cliënten een thuis. Onze cliënten hebben zowel een somatisch en / of psychogeriatrisch indicatie. De Werf heeft een BOPZ erkenning en 4 bedden voor Kortdurend Verblijf.

Wat we bieden

Wij bieden je een interessante baan in een organisatie met ervaren mensen in de VG en VVT-sector. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Amsta hoog in het vaandel en Amsta biedt je de mogelijkheid om je in je vakgebied verder te blijven ontwikkelen.

In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar met de intentie het contract te verlengen naar onbepaalde tijd.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT, FWG 45, max. €3153,90 o.b.v. een 36-urige werkweek.

Amsta heeft een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en bovendien bieden wij diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier