Manager McDonald's
McDonald’s
Moordrecht, Zuid-Holland, Netherlands
2 dagen geleden

Werken bij McDonald’s betekent good times voor jou en onze gasten. En dat bij jouw favoriete restaurant : McDonald’s! Als Floormanager geef jij leiding aan ons enthousiaste team zodat zij elke dag onze gasten weer kunnen verrassen met een perfecte Big Mac, goudgele Franse Frietjes en een geweldige service.

Zowel vanuit het oogpunt van de Crew als vanuit het oogpunt van de gasten kijk jij wat er beter kan in het restaurant. Zo maken jullie er samen een toprestaurant van!

Als Floormanager bij McDonald’s heb jij altijd het overzicht. Centraal in je functie staat natuurlijk het McDonald’s restaurant.

Jij kent alle ins-en-outs, weet precies hoe je jouw medewerkers het beste inplant, het restaurant netjes houdt en de administratie op orde houdt.

Gasten komen graag in jouw restaurant omdat ze er altijd good times beleven.

We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met trainingen en opleidingen kan je binnen je functie groeien. Ook zijn er mogelijkheden om je te ontwikkelen tot Business Trainee, Assistent Manager of Restaurant Manager.

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat iedereen bij McDonald’s zichzelf kan zijn. Als Floormanager is het dan ook belangrijk om je Crew opbouwend te coachen, maar ook verbeterpunten aan te dragen.

Door de leiding te nemen en goed te delegeren, spot je talent en ontwikkel je dat. Je stelt en behaalt samen met jouw team doelen en durft beslissingen te nemen.

Ook is het belangrijk dat jij je goed voelt op je werkplek. Je geeft graag het goede voorbeeld en kan ook door de ogen van onze gasten kijken.

Je kan snel schakelen, je bent stressbestendig en je houdt overzicht. Je hebt minimaal MBO 3 werk- en denkniveau. Leidinggevende ervaring in de Hospitality of Retail sector is prettig, maar wij kunnen jou die skills natuurlijk ook leren.

Daarnaast weet je een goede balans te vinden tussen operationele en financiële doelen.

Over het restaurant

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier