Projectorganisator
Koninklijke BAM Groep
Rotterdam, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als projectorganisator in de tenderfase stel jij een plan op hoe wij het bouwproject gaan realiseren. Hierbij denk je na over de bouwmethodes, bouwplaatsinrichting, veiligheid, engineerings-

en realisatie planningen en de opzet van het engineering- en uitvoeringsteam. Dit vertaal je in een begroting van de Algemene Bouwplaats Kosten (ABK).

Je vindt het namelijk leuk om aan de commerciële’ kant van projecten jouw kennis van het bouwproces in te zetten. Je komt te werken op de afdeling Planontwikkeling.

Dit team is verantwoordelijk voor het indienen van de winnende tender. Het doel van jouw rol in het tenderproces is om een veilige, kwalitatief hoogwaardige en tijdige projectuitvoering tegen de meest economische kosten te waarborgen.

Jij denkt goed na over een project, zet de hoofdlijnen op papier en weet vervolgens zeker dat dit op een goede manier uitgevoerd kan worden.

Vervolgens stem je het plan af met onze (bouw)partners en teamleden wat het project tot een integraal succes maakt. Kortom, een leuke diverse rol waarvoor we zoeken naar een communicatief vaardige strateeg.

Het allermooiste van deze kans is dat je wordt opgeleid door een van onze collega’s die al jarenlang bij BAM het verschil weet te maken.

Wat kun je bijvoorbeeld verwachten in je rol?

 • Signaleren van veiligheidsrisico’s tijdens de ontwerp-, tender- en voorbereidingsfase en stimuleren van veiligheidsbewustzijn bij het projectteam.
 • Je bepaalt de beheersmaatregelen en implementeert deze in de projectaanpak, met als doel een veilige uitvoering van de werkzaamheden;
 • Met jouw kennis en expertise adviseer je o.a. het tenderteam, de uitvoerder en de projectleider;
 • Opstellen van de bouwplaatsinrichting en het algemene tijdsschema (ATS), die dienen als input voor het opstellen van de begroting van de algemene bouwplaatskosten (ABK).
 • Hierin werk je samen met onze collega’s van BAM Materieel.

 • Het fungeren als sparringspartner om gezamenlijk te zorgen dat de begrootte kosten aansluiten bij de te verwachten kosten in de uitvoering;
 • Het opstellen van de werkbegroting in ons SAP systeem;
 • Het opstellen van afgeleide producten na de gunningsfase. Je kunt hierbij denken aan inkoopschema’s, termijnschema’s, personeelsinzetschema’s, etc.
 • Wie zoeken wij?

  Wij zijn op zoek naar een kandidaat met verstand van bouwen en affiniteit met installatietechniek. Veiligheid heb je, net als wij dat hebben, hoog op het prioriteitenlijstje staan.

  Je draagt je graag uit als BAMbassadeur van onze Hein en Guus-campagne ten behoeve van veiligheid. Je hebt een afgeronde hbo opleiding op bouwkundig gebied en minimaal zeven jaar ervaring als werkvoorbereider of projectorganisator in de realisatie. Verder heb / ben je :

 • Bouwprojecten van begin tot einde meegemaakt en bent vertrouwd met alle fasen van bouwkundige werken;
 • Affiniteit met UAV(gc);
 • Communicatie sterk;
 • Strategisch sterk en een echte teamplayers.
 • We streven ernaar om al onze projecten te engineeren in Revit en dus 3D uit te werken. Maar daar stopt het niet. Want je kunt veel meer met BIM! Denk maar aan het toetsen van planningsschema’s (4D) en het uittrekken van hoeveelheden (5D).

  Hier is zeker in de toekomst een rol voor de projectorganisator in weggelegd. Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega hier graag in mee gaat.

  Wat bieden wij?

 • Werken bij BAM Bouw en Techniek Zuid-West is werken bij een trots bedrijf. Op je werk en daarbuiten zie je altijd waar we met veel collega's hard aan werken;
 • onze bijzondere, complexe maar bovenal integrale utiliteitsbouw projecten. Als projectorganisator ontvang je een uitstekend basissalaris aangevuld goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. :

 • Je komt te werken in een hecht team waarin de lijntjes kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • Een grote diversiteit aan projecten waar veilig gewerkt wordt;
 • 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kort verzuimdagen per jaar;
 • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen binnen onze BAM Businesschool;
 • Arbeidsvoorwaarden conform UTA CAO.
 • Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels.

  Verder is de BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de bouw-cao.

  Ben je muzikaal? Sluit je aan bij de BAM band!

  Over ons

  Bij BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van complexe projecten in de utiliteitsbouw / installatietechniek.

  De regio Zuidwest voorziet in de complete levenscyclus van gebouw. Wij voeren projecten uit tot ca. €10.000.000,-. Gebouwen worden steeds slimmer en installaties worden steeds complexer.

  De afdeling Engineering voorziet in het complete engineeringsproces van diversen contractvormen (UAV en UAV-GC) in een breed scala aan projecten (kantoren, pharma, enz).

  Om integraal, strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

  Koninklijke BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.Beleef BAM Bouw en Techniek nog beter via deze film of volg onze actualiteiten!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier