BIM engineer Werktuigbouwkunde
Bluetech Engineering
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie omschrijvingBen jij een BIM engineer die graag laat zien hoe creativiteit en techniek in de gebouw gebonden installatietechniek goed samen kunnen gaan?

Is gebouw gebonden installaties binnen de Elektrotechniek helemaal jouw ding en wil jij je op dit gebied ontwikkelen tot BIM Engineer?

Kom dan bij Bluetech Engineering werken.Wat ga je doen?Wanneer je ons BIM-team komt versterken werk jij aan toffe projecten zoals de nieuwe terminal op Schiphol luchthaven en de Galaxy Tower te Utrecht.

Hier ga je alle gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties modelleren met behulp van specifieke BIM-software zoals Revit en StabiCAD.

Luchtkanalen, leidingwerk, sanitair, samen met de engineer zorg jij voor een duidelijke werktekening. Je vertrekpunten zijn de principeschema’s, bestek en technische uitgangspunten.

Aan afwisselende BIM projecten werken zorgt ervoor dat je kennis deelt en vergaart waardoor jouw groei wordt versneld. Daarnaast staat een ervaren BIM-team voor je klaar om jou te coachen, trainen en begeleiden gedurende het proces zodat jouw ambities gerealiseerd worden.

Bluetech Engineering geeft je de ruimte en vrijheid om creatieve werktuigbouwkundige ideeën in te brengen en opdrachten buiten je takenpakket op te pakken.

Wij stimuleren en investeren in jouw ontwikkeling zodat jij kunt doorgroeien op het gebied van installatietechniek. Als BIM-modelleur werktuigbouwkunde zien wij graag eigenaarschap bij jou.

 • Je kunt alle facetten van het proces zelfstandig oppakken. Van schets, berekeningen maken tot definitieve 3D ontwerpen en rapportages;
 • jij controleert en zorgt dat werktuigbouwkundige ontwerpen tot in detail perfect kloppen. Overleg met collega’s, andere disciplines en opdrachtgevers voer je zelfstandig.

  Je voelt je eigenaar van jouw eindproduct! Wat vragen wij van jou?Om de kans op een match te vergroten herken je jezelf in de volgende punten : Je hebt een technische studie op HBO niveau afgerond in de richting werktuigbouwkunde of installatietechniekJe hebt aanvullende studies gevolgd zoals HIT / TVVL / VABIJe bent ambitieus en bent bereid om in jezelf te investeren.

  Zelfontwikkeling vind je dus ook belangrijkJe bent bereid om gepaste opleidingen te volgen m.b.t. BIM engineerJe bent in staat om zelfstandig ontwerpen en berekeningen te makenJe houdt van aanpakken en grijpt nieuwe kansen dan ook met beide handen aanJe bent niet bang om je mening te geven en om hulp te vragen wanneer je vastlooptJe bent bereid om er, in samenwerking met ons, voor te zorgen dat jij jouw doelen bereiktDit bieden wijNatuurlijk tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen als BIM engineer Werktuigbouwkunde / installatietechniek binnen Bluetech Engineering, maar daar blijft het niet bij.

  We bieden je namelijk ook : Een contract voor onbepaalde tijd na je proeftijdEen marktconform salaris tussen de €3800 en €4500 / maand afhankelijk van jouw ervaring De mogelijkheid om een deel van je brutosalaris in te ruilen voor secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Denk hierbij aan een auto van de zaak en / of extra vakantiedagen Een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer Flexibele werktijden;
 • waar mogelijk en persoonlijk opleidingsbudget, zodat jij je nog verder kunt ontwikkelen binnen jouw functieBIM kennisavonden Gelijkwaardigheid op de werkvloer.

  Je mening is net zo belangrijk als die van ons, dus laat vooral van je horen!Persoonlijke coaching en begeleiding d.m.v.

  bijvoorbeeld trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling Een goede balans tussen werk en privéleven. We moedigen je aan wanneer je een nieuwe klus binnenhaalt, maar ook wanneer je op tijd naar huis gaat om te sporten, te klussen of te koken En natuurlijk de leukste bedrijfsuitjes!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier