Licht productiewerk oproepbasis (m/v)
Koers Oost
Holten, NL
4 dagen geleden

Productiemedewerker oproepbasis gezocht!

Ben jij flexibel inzetbaar en hou jij ervan dat niet steeds elke week er precies hetzelfde uit ziet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze logistieke opdrachtgever Müller Fresh Food Logtistics uit Holten zijn wij op zoek naar oproepkrachten.

HET BEDRIJF

Müller Fresh Food Logistics is één van de toonaangevende logistiek dienstverleners voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen.

Levensmiddelen worden dagelijks onder geconditioneerde omstandigheden vanuit meerdere locaties uitgeleverd bij alle retailers, groothandels en foodservice-

kanalen binnen het uitgebreide distributienetwerk in de Benelux.

DE FUNCTIE

Je zal werkzaam zijn op de ompakafdeling. Jouw werkzaamheden bestaan uit lichte productiewerkzaamheden. Dit kunnen diverse werkzaamheden zijn zoals het ompakken, stickeren en verpakken van producten.

Het betreft werkzaamheden in een gekoeld magazijn van circa 7 graden. De werkzaamheden kunnen plaats vinden in verschillende diensten : 08.

00 - 17.00 (meestal), 13.00 - 22.00 uur, 15.00 - 0.00 uur of 06.00 - 15.00 uur.

De werkzaamheden zijn op oproepbasis, er is dus geen urengarantie. Wel wordt het steeds drukker, en kan je gemiddeld 16 uur per week ingepland worden!

Ben jij één of meerdere dagen per week beschikbaar? Reageer dan nu!

Vaardigheden

 • Flexibel inzetbaar
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier