Electrical Engineer - Installatieverantwoordelijke
MSD
Haarlem, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description Ben jij de juiste persoon om de technische specificaties te bepalen waaraan onze elektrische installaties moeten voldoen en deze specificaties ook te borgen in technische standaarden?

Heb jij het in je om de rol van Installatie Verantwoordelijke op te nemen en een leidende rol te nemen in het opschonen van elektrotechnische tekeningen en schema’s.

Voor de afdeling Facilities Management in Haarlem zijn we vanwege groei op zoek naar een : Electrical Engineer - Installatieverantwoordelijke Manufacturing Operations Ons Manufacturing Operations-team bestaat uit de mensen die onze producten maken.

We werken in de fabrieken met een Veiligheid komt eerst, altijd kwaliteit -mentaliteit en streven naar continue verbetering.

We werken in de lokale fabriek, die is verbonden met ons wereldwijde productienetwerk, om de hoogste kwaliteit grondstoffen, tussenproducten en eindproducten te garanderen.

Welkom in ons team Vanuit Haarlem distribueren 2.500 verschillende verpakkingen van geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen.

Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa. Facilities Management op de locatie Haarlem is een geïntegreerde serviceafdeling waarin een groot aantal services is gegroepeerd.

Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen, terreinen en technische activa zoals HVAC, perslucht, vacuümsystemen, drinkwater / gezuiverd water, riolering en elektrische systemen.

Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor soft services zoals catering, schoonmaak, beveiliging, afvalbeheer en ongediertebestrijding.

We werken nauw samen met onze externe dienstverlener en gezamenlijk werken we aan voortdurende ontwikkeling van services en bedrijfszekerheid.

Over de functie Voor het verder opbouwen van onze asset management strategie zijn wij op zoek naar een ervaren Electrical Engineer met installatieverantwoordelijkheid conform de NEN3140.

Binnen de functie wordt zeer nauw samengewerkt met projectteams en ligt de focus sterk op het ontwikkelen en vastleggen van technische standaarden en het opschonen van onze technische documentatie.

Primaire verantwoordelijkheden Acteert als Installatieverantwoordelijk LV voor de site en geeft sturing aan de WV’ers (werkverantwoordelijken).

Is deskundige voor de elektrotechnische installaties en adviseert de organisatie en projectteams over onderhoud, vervanging, optimalisatie en duurzaamheid van de installaties.

Is verantwoordelijk voor het opstellen van site specifieke technische standaarden en ziet toe op de juiste toepassing van standaarden binnen projecten en onderhoud.

Schrijft SOP’s (Standard Operation Procedures) en WI’s (Work Instructions). Is verantwoordelijk voor het leveren van input voor het meerjaren investeringsplan.

Participeert in asset gerelateerde capital projecten. Werkt de budgetaanvraag uit (Business Case) stelt User Requirement Specificaties op en ondersteunt de Qualification Engineers bij de Change Control en kwalificatie documentatie.

Ziet erop toe dat de juiste keuzes worden genomen ten aanzien van veiligheid, milieubelasting en duurzaamheid van de installaties.

Is verantwoordelijk voor het beoordelen en goedkeuren van engineeringsdocumenten zoals, tekeningen, schema’s, offertes, change documentatie en commissioning- en overdrachtsdocumenten voor ingebruikname.

Geeft sturing aan de externe AutoCAD tekenaars en draagt zorg dat de as built situatie juist weergegeven wordt op tekeningen en in schema’s.

Neemt deel aan periodieke reviews en het Risk Based Asset Management programma (RBAM). Manufacturing & Supply Division Onze Manufacturing & Supply Division streeft ernaar om wereldwijd de meest betrouwbare leverancier van biofarmaceutica te zijn.

Onze faciliteiten, in combinatie met onze externe contractanten, leveranciers en partners, creëren een onderling afhankelijk, internationaal productienetwerk dat toegewijd is om hoogwaardige, betrouwbare levering aan klanten en patiënten te bieden, altijd op tijd en elke keer opnieuw.

Jouw profiel Een afgeronde HBO opleiding in de richting elektrotechniek. Minimaal 5 jaar werkervaring in een Engineering rol.

Beheersen van Nederlandse / Engelse taal in woord en geschrift Vaardig in het schrijven van rapportages en verbeterplannen Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (strategisch, tactisch, operationeel) Bereidheid om Green belt gecertificeerd te worden Klant- en service gericht Sterk ontwikkelde adviesvaardigheden Beschikt over organisatorisch vaardigheden.

Sterk analytisch inzicht "Go see" houding Wij bieden Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega’s.

 • Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden : Een competitief salaris;
 • 35,5 vakantiedagen; 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering; Incentive Plan; Een uitstekend pensioen; Gratis gebruik sportschool;
 • Reiskostenvergoeding; Verschillende trainingsmodules. Heb je vragen over deze vacature? Stuur je vraag inclusief het vacaturenummer en de vacaturetitel naar het volgende emailadres : RecruitmentNL MSD.

  com Sollicitaties kunnen alleen via onze website worden ingediend. Wie we zijn In de Verenigde Staten en Canada staan we bekend als Merck & Co.

  Inc., Kenilworth, New Jersey, VS, en in alle andere landen als MSD. Al meer dan een eeuw stellen we ons in dienst van het leven en produceren we geneesmiddelen en vaccins voor veel van de meest uitdagende ziekten in de wereld.

  Ook vandaag de dag blijft ons bedrijf voorop lopen in het onderzoek naar het leveren van innovatieve oplossingen in de gezondheidszorg en het op een hoger plan brengen van de preventie en behandeling van ziekten die een gevaar vormen voor mensen en dieren wereldwijd.

  Waar we naar zoeken In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar dappere uitvinders die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, waardoor doorbraken mogelijk zijn die de komende generaties zullen beïnvloeden.

  We moedigen u aan om uw ontwrichtend denken, samenwerkende instelling en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie.

  Samen gaan we door met het Uitvinden voor het leven, Levens beïnvloeden en ondertussen het Inspireren van uw carrièregroei .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier