Mechanical Project Engineer
Voort
Eersel, Nederland, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Deorganisatie is een internationale specialist in het ontwerpenen installeren van complete turnkey projecten in transport- enhandling systemen voor de metaal- en aluminium blikindustrie.

Metde technologie van magnetisme, vacuüm en lucht zijn ze eensuccesvolle leverancier van transportsystemen en magnetischecomponenten.

Functieomschrijving

Als project engineer ben jij volledigbetrokken bij jouw project. Je start met een inventarisatie van debehoeften en wensen van de klant en vertaalt deze in technischespecificaties.

Vervolgens maak je hiervoor een ontwerp inSolidworks en bespreek je deze met het (multidisciplinaire) team.Als het ontwerp definitief is, draag je deze over aan de productie,maar daar stopt jouw betrokkenheid niet! Ook tijdens derealisatiefase zul je in regelmatig contact staan met jouwcollega’s van de productie en behoort het doortesten van de(complete) machinelijn tot jouw takenpakket.

Na de validatiefasewordt of worden de lijnen uitgeleverd en bij de klant op locatie inbedrijf gesteld. Met enige regelmaat zul je hier ook aansluiten.

Met jouw brede technische kennis en coördinerend en organiserendvermogen werk jij doelgericht aan de technische ontwikkelingen vanhet project.

Kortom, jijondersteunt de projectmanager, jij bent (technisch)verantwoordelijk en dus verantwoordelijk voor het opzetten van delay-out(s), het opstellen van componentspecificaties en zoekthierbij de juiste leveranciers (en vraagt de offertes op).

Jecontroleert en geeft de tekeningen vrij en zorgt voor een stukjewerkvoorbereiding richting de uitvoeringsfase. Tijdens de bouwblijf je betrokken en blijf je in continu overleg met jouwcollega’s van andere disciplines.

Daarnaast verzorg je debijbehorende documentatie, welke gebruikt kan worden alsnaslagmateriaal. Ook zorg je voor de juiste kostenramingen enbewaak jij het budget Je denkt mee over het slimmer ontwerpen vanonze systemen, het ontwerpen van nieuwe systemen en hetstandaardiseren van basismodules.

En dat alles op dezelfde locatie,want zij bouwen de machinelijnen ook in eigen huis op! Je bent dusletterlijk een paar stappen verwijderd van het eindresultaatwaardoor jij makkelijk kunt schakelen tussen tekenkamer enwerkvloer.

Een mooie afwisseling binnen jouwwerkdag!

Functie-eisen

 • Je beschikt over een diploma ophbo niveau, richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica ofMechanical Engineering
 • Minimaal drie jaarwerkervaring (in een soortgelijke functie) binnen demaakindustrie
 • Je hebt ervaring met Solidworks,bij voorkeur in combinatie met PDMprofessional;
 • Je bent vaardig in het ontwerpenvan complexe machinerie en systemen;
 • Je bentconceptueel sterk en hebt een uitstekend ontwikkeld analytischdenkvermogen;
 • Je hebt projectmatige ervaringals engineer zijnde, waarbij jij regelmatig de kartrekkerbent;
 • Je bent creatief in het oplossen vanproblemen, met een scherp oog voor detail, kwaliteit enveiligheid;
 • Je hebt een goede beheersing van deNederlandse en Engelse taal;
 • Je bent bereid ominternationaal te reizen
 • Naast bovengenoemdeskillset, is jouw persoonlijkheid net zo belangrijk. Je hebt eensterk analytisch vermogen en weet dit oplossingsgericht in tezetten.

  Jij bent vaak het luisterend oor en weet jij de informatiesnel te analyseren. De functie vraagt om een zelfstandigepersoonlijkheid, maar je overlegt veel met (externe) partners, dussamenwerken zit in je bloed.

  Vanwege de afwisselende en klantspecifieke werkzaamheden verwachten zij van jou een flexibele enpraktische instelling. Maar omdat je van nature ook een beetjeeigenwijs bent, vind je het belangrijk om ook te kunnen meedenkenrichting de toekomst van de inzetbare (ontwerp)technieken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

  Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier