Scriptiestage Data Science: Information tracking/ranking
Avanade
Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Job Description

Ben jij een ambitieuze masterstudent en wil jij je thesisonderzoek combineren met een stage bij een internationale organisatie?

Als masterstudent kan je bij Avanade’s Analytics team je volledig richten op jouw scriptie. Wij hebben verschillende research topics verzameld waar jij je in jouw onderzoek op zou kunnen richten.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij een onderzoek doet waar jij 1) enthousiast over wordt, 2) kan voldoen aan de eisen van jouw opleiding hebben wij het onderstaande onderzoeksthema breed omschreven.

Hierdoor kan jij nog allerlei kanten op!

Onderzoeksthema

Organisaties begrijpen dat wanneer zij mee willen blijven doen met de concurrentie en hun klanten zo goed mogelijk van dienst willen zijn, zij elke mogelijke gebeurtenis moeten analyseren die van invloed kan zijn op de relatie (zowel positief als negatief) met hun huidige en potentiële klanten.

Dit vereist toegang tot allerlei soorten centraal opgeslagen data om hierover vervolgens een diepere analyse uit te kunnen voeren.

Dataproducenten zijn nu vrij in het delen van hun data met andere gebruikers binnen de organisatie het is nu namelijk mogelijk om alle data op één locatie te verzamelen in een Data Lake.

Maar lost dit alle problemen op? Een belangrijke uitdaging is hoe verschillende soorten gebruikers (programmers, data scientists en business users) in staat gesteld kunnen worden om deze enorme hoeveelheid gegevens te onderzoeken en consumeren.

Vaak zijn gebruikers van de Data Lake zich niet eens bewust van welke data hierin beschikbaar is en welke problemen het kan helpen oplossen.

Er wordt verwacht dat een Data Lake elk type gebruiker in de organisatie ondersteund of het nu programmers, data scientists of business users zijn.

Het is interessant om te realiseren dat elke gebruiker verschillende vereisten en verwachtingen heeft over welke data ze willen gebruiken en hoe ze deze willen gebruiken.

Met deze problematiek ga je aan de slag tijdens je thesisonderzoek. Een voorbeeld van een mogelijke onderzoeksvraag is : Hoe kan informatie ranking bijdragen aan het verbeteren van het vinden van data in de Data Lake van een organisatie?

Wij zijn trots op :

 • De toffe opdrachten met de nieuwste technologieën die wij jou kunnen bieden;
 • Onze begeleiding die we jou bieden deze bestaat uit een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
 • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
 • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
 • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt.
 • de carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden, waar je samen met je career advisor aan werkt en waarvoor je gebruik maakt van de vele trainingsmogelijkheden die we bieden;
 • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness;
 • de mogelijkheid die we bieden om je binnen werktijd maatschappelijk betrokken te zijn en je in te zetten voor een goed doel;
 • Voel jij de match?

  Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website.

  Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken?

  Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via 030-303 5432.

  Kijk voor meer informatie open voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina.

  Share this job : About Avanade

  About Avanade

  Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem.

  Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers.

  Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate.

  We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization.

  Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier