Coördinator Geo
Continu Nl
Groningen, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Jij bent expert op het gebied van Geo, maar je wilt dit combineren met jouw organisatorisch talent. Hoe dat er uit ziet? Lees snel verder!

Wat je doet als Coördinator Geo? Jij bent de specialist op het gebied van geo-informatie. Jij coördineert kleine en middelgrote projecten van a tot z.

Deze projecten zijn voor overheden, ingenieursbureaus en aannemers. Hierbij werk je klantgericht en kun jij je verplaatsen in de klant.

Waardoor je je projecten met een goed resultaat afrondt. De projecten begeleid je van a tot z : je maakt calculaties en offertes, je bereidt de werkzaamheden voor en begeleidt dit ter plaatse.

Je bent hierbij goed in plannen en organisteren en jij bewaakt het overizcht. Daarnaast voer je zelfstandig geo-werkzaamheden uit, denk hierbij aan het maken van grondslag of het verwerken van een DTM-meting.

Functie eisen

Voor de functie is het belangrijk dat je beschikt over oplossingsvermogen, dat je initiatief neemt, dat je vakkundig en nauwkeurig bent.

Herken jij jezelf hierin en voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Solliciteer dan nu!

 • Minimaal hbo-opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Geodesie, Civiele Techniek of vergelijkbaar.
 • Je hebt ervaring met landmeetkundige software en verwerkingspaketten zoals AutoCAD, Move3D, ArcGis (pré)
 • Je woont in omgeving Groningen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij deze dynamische functie als Coördinator Geo, hoort uiteraard ook een aantrekkelijk pakket met arbeidsvoorwaarden. Je kunt namelijk rekenen op :

 • Marktconform salaris, gebaseerd op opleiding en werkervaring;
 • Goede primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een auto voor zakelijk gebrui, een laptop en een telefoon;
 • Een afwisselend takenpakket met vele uitdagingen en met enthousiaste collega’s;
 • Ruime ondersteuning en mogelijkheid om te leren;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu Professionals begeleid je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan.

  Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat.

  Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier