ServicemonteurBekijk deze baan
FlevoDirect uitzendbureau
Zeewolde, Flevoland, NL
12 dagen geleden

Functieomschrijving

Je werkt als servicemonteur doel- en klantgericht door heel Nederland. Als visitekaartje van dit bedrijf, gevestigd in Zeewolde, reis je het hele land door om storingen aan technische apparatuur bij klanten te verhelpen.

Je bent ingesteld op ad-hoc werkzaamheden, want je kan de klant niet tot de volgende ochtend laten wachten!

De eerste periode wordt je ingewerkt en rijd je samen met een collega om de storingen op locatie verhelpen. Als je de diverse technische systemen volledig en goed kent, ga je met je eigen bedrijfswagen op pad als allround servicemonteur.

Het is jouw uitdaging om iedere installatie weer optimaal te laten werken.

Functie-eisen

Wil je in aanmerking komen voor de baan als servicemonteur in Zeewolde, dan is het volgende belangrijk :

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, denk bijvoorbeeld aan elektrotechniek;
 • Je hebt de afgelopen jaren al relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke technische functie;
 • Je bent flexibel, zo vind je het niet erg om veel onderweg te zijn, lange dagen te maken en op verschillende locaties aan het werk te zijn;
 • Je beschikt minimaal over een B rijbewijs;
 • Je bent woonachtig in Zeewolde of in de directe omgeving zoals Dronten, Biddinghuizen, Lelystad, Almere, of de Veluwe.
 • Ook belangrijk te benoemen is dat je meedraait in een roulatiesysteem met storingsdiensten in weekenden en op feestdagen.

  Dit komt ongeveer één keer in de vijf weken voor. Hier staan mooie toeslagen op je salaris tegenover van 25% en 100%!

  Arbeidsvoorwaarden

  Als je gaat werken als service monteur binnen deze organisatie, mag je verwachten dat je een goed inwerktraject krijgt de eerste periode.

  Na verloop van tijd zal je met je eigen bedrijfswagen alleen op pad gaan. Daar staat een salaris tegenover van €1.800 tot €2.

  400 bruto per maand, afhankelijk van de kennis, kunde en ervaring die je meeneemt. Daarnaast staat er tegenover overwerk en weekenddiensten een mooie toeslag op jouw bruto salaris! Op de langere termijn is de kans groot dat er uitzicht is op een vast dienstverband.

  Bedrijfsomschrijving

  Deze technische onderneming waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Zeewolde, telt momenteel ongeveer 30 medewerkers. De organisatie is actief verspreid over heel Nederland en maakt haar installaties geheel op maat voor de klant.

  Bij het woord klant’ mag je onder andere denken aan woningen, kantoorpanden, fabrieken en winkels. De informele sfeer binnen de organisatie zorgt ervoor dat jij je snel thuis zal voelen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier