Opleidingsplaats tot Verpleegkundig Specialist
de Zorgboog
Helmond, NL
1 dag geleden

Wie ben ji

Een HBO Verpleegkundige met lef, enthousiasme en optimisme, bij voorkeur werkzaam bij de Zorgboog, die energie krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen en enthousiast wordt van leren en het doen van onderzoek.

Je bent een harde werker en hebt de mogelijkheid je prioriteit bij de opleiding te leggen, zodat je gedurende de opleiding een goede balans tussen werk, studie en privéleven kunt bewaken.

Daarnaast ben je inzetbaar binnen heel de Zorgboog en :

 • ben je in het bezit van een HBO verpleegkundige diploma (met een geldige bigregistratie);
 • heb je tenminste twee jaar relevante werkervaring in de directe patiëntenzorg;
 • beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Een prachtige kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen de ouderenzorg, de opleiding wordt betaald door de Zorgboog en na het succesvol afronden van de studie stroom je door in een functie als Verpleegkundig Specialist.

  Je kunt rekenen op een uitdagende omgeving, waarin het beste van jou wordt gevraagd. Je vindt bij ons een enthousiast team van collega’s en kunt rekenen op een goede begeleiding door 2 vaste begeleiders.

  Afhankelijk van je huidige arbeidsvoorwaarden, worden de arbeidsvoorwaarden tijdens de opleiding aangepast. Denk aan het salaris wat gedurende de opleiding is gebaseerd op FWG 55 en de arbeidsduur die tenminste 32 uur per week moet bedragen (inclusief scholingsdagen, de studietijd is eigen tijd).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier