Accountmanager - Regio: Noord-, West- of Zuid-Nederland
Bosch España
Deventer, OV, nl
2 dagen geleden

Beschrijving van het bedrijf

Duurzamer én comfortabeler verwarmen, koelen en warm waterproductie!

Het begint bij Nefit Bosch : duurzamer én comfortabeler verwarmen, koelen en warmwaterproductie. Van standaard tot prefab - geconfigureerde oplossingen.

Alles wat Nefit Bosch doet zorgt voor een comfortabel binnenklimaat waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Hierbij streeft zij naar de perfecte oplossing, met respect voor het milieu.

Dit vertaalt zich in innoverende, kwalitatieve en eenvoudig te bedienen producten, gekenmerkt door uitgesproken verzorgd design.

We werken gezamenlijk aan een duurzame samenleving en ik ben blij dat ik binnen dit mooie bedrijf met goede en innovatieve producten mijn steentje hieraan bij kan dragen.

Accountmanager Sales

Met meer dan 130 jaar ervaring binnen de Bosch Group is Nefit Bosch uitgegroeid tot een internationale, innovatieve wereldspeler.

Toonaangevend op verschillende technologische fronten. Zij ontwikkelt en produceert producten en diensten voor heel Europa en zelfs daarbuiten.

Dat maakt Nefit Bosch een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Op korte termijn zijn met name warmtepomptechnologie en zonne-energie cruciaal, maar ook waterstof komt steeds nadrukkelijker naar voren als een van de onmisbare pijlers in de energietransitie.

Nefit Bosch steekt de komende jaren veel geld en energie in uitbreiding van haar warmtepompportfolio en de ontwikkeling van waterstoftoepassingen.

Wij zijn al jarenlang een toonaangevende speler op de renovatiemarkt. Dat willen we ook op de nieuwbouwmarkt. Daarom vormen wij een nieuw team dat met warmtepomptechnologie een belangrijke rol gaat spelen in de nieuwbouwsector! Word jij onderdeel van dit team?'

Functieomschrijving

Jouw opdracht? Jij helpt de nieuwbouwsector te verduurzamen! Hoe je dat doet? Jij richt je op de verkoop van warmtepompoplossingen voor de nieuwbouwsector.

Jij weet hoe het proces in dit segment verloopt, kent de uitdagingen, begrijpt de regelgeving en vertaalt dit alles in passende systeemoplossingen.

Niet geheel onbelangrijk heb jij een succesvol netwerk in deze wereld!

Wat heb je na 1 jaar bereikt? De bekendheid van Nefit Bosch in de nieuwbouwsector is aanzienlijk gegroeid! Jij richt je op de ontwikkelende aannemers en projectinstallateurs.

Je bouwt aan een persoonlijke relatie met nieuwe en bestaande klanten, waardoor je jouw regio (Noord, West of Zuid) verder op- en uitbouwt.

Samen met Nefit Bosch ga jij de projecten tot een succes maken en ga je een grote bijdrage leveren aan het realiseren van de bedrijfsambitie : de leidende positie op de renovatiemarkt verder uitbouwen en de belangrijke partner zijn in het segment van de nieuwbouw.

Zo kan Nefit Bosch nog meer mensen absolute zekerheid bieden! Om deze groei binnen de nieuwbouwmarkt verder vorm te geven is zij op zoek naar een Accountmanager Nieuwbouw.

Hoe ga je dat aanpakken?

Jij bent de eerste schakel in de keten van het verduurzamen van de nieuwbouwsector!

Samenwerken met collega’s en klanten adviseren en enthousiasmeren is de rode draad in deze uitdagende functie. Jij gaat voor de hoogste klanttevredenheid!

Je klanten zijn voornamelijk architecten, adviseurs, aannemers, installateurs en vastgoedbedrijven. Voor hen ben jij hét aanspreekpunt, sparringpartner en volwaardige gesprekspartner.

Aan tafel weet jij de behoeften feilloos te identificeren en kom je met de best passende systeemoplossing die Nefit Bosch te bieden heeft.

Ook wensen en behoeften van partners en bewoners neem je hierin mee. Jij weet alle belanghebbenden op een adviserende manier te overtuigen van de toegevoegde waarde van Nefit Bosch en zorgt voor een optimale customer intimacy!

Doordat je altijd op de hoogte bent van marktontwikkelingen, -trends en innovaties kunnen jij en Nefit Bosch hier op tijd op anticiperen.

Hierdoor signaleer je snel interessante kansen, die je proactief en enthousiast oppakt. Want ook new business draagt uiteindelijk bij aan jouw succes.

Functie-eisen

Wat breng je daarvoor mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Sales ervaring richting aannemers, ontwikkelende partijen en / of installateurs bijvoorbeeld bij een producent van warmtepompen
 • Een sterk netwerk in de nieuwbouwsector
 • Affiniteit met duurzaam bouwen is een pré
 • Je bent ondernemend, een zelfstarter en resultaatgericht
 • Assertief, proactief, een aanpakker
 • Je ziet altijd kansen en mogelijkheden en bent eager om te scoren
 • Aanvullende informatie

  Wat krijg je er voor terug?

 • Topspeler binnen de HVAC-markt in Nederland met de focus op duurzaamheid en ontwikkelingen van de toekomst
 • Een mix van internationale elementen gecombineerd met de Nederlandse nuchterheid
 • Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een ambitieuze, groeiende organisatie én een duurzame toekomst!
 • Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd
 • Continue investering in productontwikkeling en excellente service
 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Professionele organisatie met gemotiveerde, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Onderdeel van een groot internationaal concern
 • De juiste balans tussen werk en privé
 • Alles voor de klant; niet alleen de beste producten en diensten maar vooral ook met optimale ondersteuning voor én na de aanschaf
 • Ben je geïnteresseerd? Of wil je meer weten over deze vacature?

  Neem dan contact op met Peter van Geel (Senior Consultant) via mail : Peter van Geel of telefoon : +31612078072

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier