Calculator / werkvoorbereider r&o
Eminent
Veghel, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Calculator / Werkvoorbereider bereidt jij meerdere renovatie en onderhoudsprojecten voor. Jij houdt hierbij het overzicht, waarbij jij een kei bent in plannen, organiseren en calculeren.

De projecten beginnen met het bepalen van de hoeveelheden en het opvragen van offertes. Als dat eenmaal rond is, stel jij een realistische planning op die hand in hand gaat met de begroting.

Samen met de projectleider ben jij verantwoordelijk voor het budget en de financiële verslaglegging. Je werkt samen in een team, dus alleen zal jij je niet voelen.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging waar jij een ruim en divers pakket aan taken krijgt? Dan is dit iets voor jou!

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

Verstand van zaken en ervaring in het vakgebied is van groot belang. Wij zoeken dan ook iemand met een afgeronde HBO diploma Bouwkunde of de werkervaring om deze functie uit te voeren.

Organiseren, plannen en calculeren is jouw ding. Heb je naast het bovenstaande ook nog een gezonde dosis ambitie? Dan kom jij 100% in aanmerking en staan wij klaar om die ambitie met jou te vervullen.

Bedrijfsomschrijving

Modern, innovatief, groeiend, multidisciplinair en gewoon vet goed in vastgoedonderhoud. Dat zijn de kenmerken die passen bij dit familiebedrijf.

De afgelopen jaren zijn zij flink gegroeid en hebben zij hun bedrijfsactiviteiten weten aan te vergroten : van houtschade- en glasherstel tot gevelreiniging. Een echte allrounder dus.

Wat natuurlijk erg belangrijk is in de wereld van vastgoedonderhoud is plezierig werken. Communicatie en oog voor de mens spelen hierbij een belangrijke rol.

Niet alleen geldt dit naar de klanten, maar ook onderling tussen het personeel. Je krijgt te maken met een informele sfeer waarbij je al snel je collega's leert kennen. Mooi toch?

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een uitdagende functie. Jouw ambities nemen wij zeer serieus. Wij bieden jou volop de kans om jezelf te ontwikkelen.

Ben jij creatief en heb je veel ideeën over hoe het anders kan? Wij zijn één en al oor! Uiteraard bieden wij jou ook een fijn pakket aan arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier