Leerling Monteur
Randstad
Alphen aan den Rijn, NL
5 dagen geleden

BBL-traject #servicemonteur #Energiewacht #RandstadVakschool

Laatste kans om je aan te melden voor een leerwerktraject tot servicemonteur bij Energiewacht! Start : zo snel mogelijk !!!

Voor Energiewacht in Alphen aan de Rijn zijn wij op zoek naar een leerling servicemonteur. Energiewacht is een onderdeel van Essent en levert een comfortabel, duurzaam en veilig binnenklimaatregeling zowel bij particulieren als bedrijven.

Je kan hierbij denken aan gas-en warmwater toestellen. Energiewacht biedt betrouwbaar en slim advies; van productoriëntatie en aanschaf tot installatie en nazorg.

Wat ga jij dan doen ?

Je gaat 32 uur per week aan de slag bij Energiewacht als servicemonteur en daarnaast krijg je 4 uur per week les op locatie.

Na je uitgebreide inwerktraject ga je zelf op pad met je eigen werkbus én je eigen PDA waarop jij de werkorders ontvangt.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het oplossen van storingen aan gas- en warmwatertoestellen, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en het bijhouden van de noodzakelijke administratie omtrent de opdracht.

Wat verwachten wij van jou?

Om succesvol te zijn binnen de functie van leerling servicemonteur beschik je over de volgende eigenschappen : Je bent kwaliteitsgericht, zorgvuldig, resultaatgericht, collegiaal en je hebt doorzettingsvermogen.

Je gaat starten met een nieuwe baan én je gaat weer naar school, zorg er dus voor dat je er klaar voor bent !

Wat mag je van ons verwachten?

Randstad Vakschool regelt alles omtrent de opleiding voor jou. Ook helpen wij je samen met jouw praktijkbegeleider om je doelen te behalen.

Na afloop van de opleiding ontvang jij een erkend MBO 2 of 3 diploma.

Je gaat 32 uur werken maar je krijgt 36 uur uitbetaald. Je gaat tussen de €12,50 en € 14,50 bruto per uur verdienen, je ontvangt 8% vakantiegeld én een reiskostenvergoeding van €0,14 per kilometer.

Klaar om aan dit avontuur te beginnen ? Meld je direct aan om zeker te zijn van een plek in de klas !

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier