Vrachtwagenchauffeur CE
DHL
Den Bosch, NB, Netherlands
6 dagen geleden

Werken als vrachtwagenchauffeur met uitstekende werk / privébalans? Bij DHL Den Bosch zoeken wij nu chauffeurs! Lees snel verder!

Dit ga je doen als vrachtwagenchauffeur bij DHL

We vinden het belangrijk dat onze chauffeurs met een goed gevoel op pad gaan. Voordat je de vrachtwagen in stapt, drinken we samen een kop koffie en heb je tijd om je collega's nog even te spreken.

Na de dagelijkse briefing controleer je de vracht die voor je klaarstaat en laad je deze in met de elektrische palletwagen.

Deze EPT neem je ook mee om jou als chauffeur het laden en lossen onderweg makkelijker te maken. Nog snel een beker koffie mee en op naar de eerste van 25 klanten die je vandaag in je herkenbare geel-rode vrachtwagen gaat bezoeken.

Je blijft lekker in de regio Den Bosch en omdat je klanten bedrijven zijn sta je nooit voor een dichte deur op het industrieterrein.

Wanneer je ’s avonds terug bent, horen we graag welke bijzonderheden er waren.

We roosteren ruim vooruit, dus je weet als chauffeur op tijd waar je aan toe bent. Je werkt van maandag tot en met vrijdag waarbij de ritten ’s ochtends om 07.

30 uur of 09.00 uur beginnen. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur ben je vaak weer terug op de terminal. Sporadisch zullen we je vragen een week in de middag- of nachtdienst te rijden, mits je in het bezit bent van je CE rijbewijs.

Uiteraard word je hier met een goede toeslag voor beloond.

Als vrachtwagenchauffeur bij DHL kun je rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris exclusief toeslagen tot maximaal €2.573 obv 40uur. Je ontvangt een passend salarisvoorstel op basis van jouw ervaring;
 • Minimaal 23 vakantiedagen;
 • Uitbetaling van je overuren met 30% tot 50% toeslag (per week berekend);
 • 12,5% tot 50% toeslag tijdens avond- en nachtdiensten (hierdoor loopt jouw salaris verder op!);
 • Keuze uit 2,16% meer salaris elke maand of een extra weekje vakantie;
 • Je ontvangt een reiskostentegemoetkoming maar ook is er een collectieve ziektekostenverzekering en betalen we mee aan je pensioen.
 • Daarnaast krijg je een DHL kledingpakket en jaarlijkse Code95 scholing;
 • Een uitstekende werk- / privébalans! We plannen ruim vooraf zodat jij weet waar je aan toe bent. Daarnaast ben jij ook de weekenden vrij;
 • Een oprecht collegiale werksfeer met een contract direct bij DHL. Je wordt goed ingewerkt en bij wederzijdse tevredenheid belonen we je met een vast contract.
 • Jij als chauffeur bij DHL Den Bosch

  Uiteraard ben je in het bezit van een CE rijbewijs met geldige Code 95 en bestuurderskaart. Je vindt het leuk om bij klanten te komen en het visitekaartje van DHL te zijn.

  Je kunt dan ook klantgericht in het Nederlands communiceren. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel ingesteld.

  We willen de samenwerking voor langere tijd aangaan en we hopen dat jij dat ook wilt.

  Na je sollicitatie

  Na ontvangst van je bericht neem ik contact met je op. Je hoort dan of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek op locatie.

  Een meerijddag voor vrachtwagenchauffeurs zit standaard in onze sollicitatieprocedure. Wil je eerst nog vragen stellen? Dat kan natuurlijk ook.

  Bel, whatsapp of mail Recruiter

  Danny Ruizendaal via 06- 83 05 75 50 / danny.ruizendaal dhl.com

  Klik hier voor een sfeerimpresse van de functie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier