Magazijn/ verkoopmedewerker Den Haag
Logistic Force Eindhoven
Den Haag, NL
4 dagen geleden
-

Magazijn / verkoopmedewerker

 • Locatie : Den Haag
 • Opleidingsniveau : mbo
 • Type : Fulltimer
 • Salarisindicatie : €1800 - €2100 per maand
 • Voor onze klant gespecialiseerd in installatietechniek en sanitair zijn wij op zoek naar een kanjer die goed kan doorpakken.

  Je pendelt tussen twee magazijnen in, bijvoorbeeld 3 dagen in Den Haag en twee dagen in Zoetermeer. Heb jij het eerste kwartaal bewezen dat jij een aanwinst bent dan willen zij jou graag een contract aanbieden.

  Je houdt van ordelijkheid en je kan goed met klanten overweg. Jij merkt direct op als er iemand binnenkomt en begroet ze met een glimlach op jouw gezicht.

  ook de binnen gekomen bestellingen ruim jij netjes op en controleert de orderbonnen. Je ondersteunt ook. de verkoop afdeling.

  Heb jij al ervaring opgedaan in een bouwmarkt of in de keukenverkoop of een achtergrond in de installatietechniek? Dan is Logistic Force op zoek naar jou!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier