Docent Frans
Maandag
Middelburg, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Wil jij je handen uit de mouwen steken? Een vervangingsopdracht Frans bij een fijne middelbare school ligt op je te wachten!

Voor de onderbouw HAVO / VWO van een middelbare school in West-Brabant zijn wij op zoek naar een docent Frans. Deze school staat voor persoonlijke aandacht voor de leerlingen.

Het stimuleren van zelfontplooiing staat hier centraal. In de functie van docent Frans is het jouw taak de leerlingen kennis te laten maken met deze moderne taal.

Voor de klas staan betekent meer dan de onderwijstaken alleen, je bent pedagoog, communicatiedeskundige maar ook organisatievirtuoos.

Zowel met een eerste- als met een tweedegraads bevoegdheid ben je welkom om te reageren. Als je in opleiding bent en alvast aan de slag wil in het onderwijs, lijkt het me ook leuk om in contact te komen.

Bij Maandag® vinden we het belangrijk dat jij als docent ruimte krijgt om je ervaring in te zetten, en je verder te ontwikkelen.

Samen met jou kijk ik dus graag welke opdracht passend is bij jouw wensen.

Functie eisen

Wij zijn dus op zoek naar de docent die :

 • een afgeronde lerarenopleiding Frans (eerste- of tweedegraads) of gelijkwaardig heeft;
 • minimaal één jaar ervaring met het doceren van Frans binnen het onderwijs heeft;
 • affiniteit heeft met de onderbouw en HAVO / VWO;
 • per direct beschikbaar is voor ongeveer 0,6 fte.
 • Over het bedrijf

  Wat biedt Maandag® jou?

  Wij bieden jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer.

  Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

  Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar theresa.

  besuijen maandag.nl of bel naar +31 6 82 14 28 24, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier