Financial/Business Controller
Eiffel
Eindhoven
6 dagen geleden

Wij geloven erin om als financials bij EIFFEL elke dag van toegevoegde waarde te zijn als partner in bedrijfsvoering voor onze klanten en de status-quo te challengen. Jij ook?

WERKEN BIJ EIFFEL

Wij geloven erin om als financials bij EIFFEL elke dag van toegevoegde waarde te zijn als partner in bedrijfsvoering voor onze klanten en de status-quo te challengen.

Of het nou gaat om het neerzetten van een Excellente Finance organisatie of op te treden als Finance Business Partner. Consider it done!

Elke dag een beetje beter, dát is de mentaliteit uit de Topsport die onze EIFFELaars meebrengen op project. Natuurlijk doe je dit niet alleen.

Je gaat deel uitmaken van Team Finance Excellence en in je ontwikkeling zal je worden bijgestaan door je teamleden.

DIT IS HET TEAM

Team Finance Excellence treedt op als de Finance Partner in bedrijfsvoering voor ondernemend Nederland in de profit sector.

Team Finance Excellence opereert als een zelfstandige Business Unit binnen EIFFEL en staat onder leiding van een Business Unit Directeur.

De Business Unit Directeur staat samen met de Business managers opgesteld voor de Klant-agenda. Zij staan dagelijks in contact met de verschillende opdrachtgevers waar onze Financials opdrachten uitvoeren en met nieuwe opdrachtgevers uit de profit sector.

De Performance Manager is verantwoordelijk voor de People-agenda in het team.

Het Team bestaat voornamelijk uit Finance Consultants met een bewezen trackrecord op verschillende finance thema’s, zoals accounting & reporting, control en risk.

Opgedaan in uiteenlopende finance & control posities. Daarbij zijn ze uitgerust met de expertise die van een moderne financial verwacht mag worden.

Bijvoorbeeld op het vlak van analytics, data, PowerBi en proces- en projectmanagement.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij versterking in de vorm van een ervaren financial met interesse en aantoonbare affiniteit op het vlak van Finance Data & Analytics.

DIT GA JIJ DOEN

Als Financial werk je mee op financiële afdelingen, met financiële administraties en rapportages. Je rol is zowel uitvoerend als analytisch, hiermee ben je een goede sparringpartner voor het management / CFO.

Je bent in staat om naast de operationele werkzaamheden verschillende financiële analyses te maken en op grond daarvan advies te geven in management-rapportages.

Je beschikt over een scherpe blik en je kijkt over projectgrenzen heen. Verder denk je mee hoe de operationele processen en financiële informatievoorziening optimaal ingericht kunnen worden.

Als Financial is het aan jou om je slimme observaties te delen met de opdrachtgever. Je bent een daartoe een goede communicator, weet gemakkelijk te schakelen tussen verschillende afdelingen, organisatielagen en verschillende stakeholders tijdig te informeren en te enthousiasmeren over jouw observaties en mogelijke innovaties waarmee jij samen met je collega’s bij de klant het verschil weet te maken.

Want samen met je teamleden werk je naast je projecten aan slimme oplossingen voor onze opdrachtgevers. Deze initiatieven worden samengebracht in de verschillende Expertise Teams van Team Finance Excellence.

Bij deze Expertise Teams staan kennis delen, verbinding, en teamontwikkeling centraal. Je beschikt zo meteen over een uitgebreid kennisnetwerk en je kunt te allen tijde sparren met ervaren consultants om vanuit een ander perspectief te kijken naar een bepaalde uitdaging op jouw project.

Een Eiffelaars werkt immers nooit alleen.

Kortom, middels projectmatig werken dagen wij je uit op verschillende terreinen, in een variatie aan opdrachten bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Daar blijft het niet bij, want daarnaast investeer je ook in je eigen ontwikkeling. Met een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen ontwikkel je jezelf op het vlak van o.

a. Planning & Control en AO / IC. Door deze combinatie ontwikkel je jezelf naar verloop van tijd tot een finance expert.

DIT BEN JIJ

Bij EIFFEL werken we projectmatig. Dit vraagt om flexibiliteit en eigen initiatief. Telkens weer een nieuw project, in een nieuwe omgeving, met nieuwe mensen.

Als Financial met enige ervaring weet jij jezelf snel zichtbaar te maken bij de opdrachtgever. Jij geeft de organisatie het vertrouwen dat jij de aangewezen persoon bent om te helpen.

Je zet je volledig in voor de opdracht, maar hebt daarnaast het vermogen en de wens om meer te betekenen. Wellicht signaleer je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor een andere Eiffelaar.

In ieder geval ga jij er achteraan.

Ook beschik je over actuele kennis en ervaring om de business managers te ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe proposities op het gebied van data en analytics.

Je bent dus op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van Finance, Data en IT.

Om de rol van medior Financial bij EIFFEL goed te kunnen vervullen breng je verder nog het volgende mee :

 • Een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van Finance, Economie
 • Een opleiding op het gebied van Data / Analytics is een pre
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen verschillende financiële analytische functies.
 • Aantoonbare ervaring met het maken en geven van accurate en scherpe analyses
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van het Engels is een pre
 • Een sociale, ondernemende, proactieve persoonlijkheid met aandacht voor details en technisch inzicht
 • Je hebt aandacht voor details en technisch inzicht op het gebied van IT / data
 • EIFFEL werkt landelijk, maar een woonplaats over de as van midden Nederland is een pre (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Arnhem).
 • DIT KRIJG JE VAN ONS

  Bij EIFFEL moedigen we je aan om mee te denken, buiten je projecten andere dingen op te pakken en bij te dragen aan je Team.

  Bijvoorbeeld door een inhoudelijk artikel te schrijven, een propositie te ontwikkelen, bij een inhouse-dag potentiële nieuwe collega’s te vertellen over werken bij EIFFEL.

  Zo creëer je niet alleen impact op de organisatie, maar ook op je eigen carrièreontwikkeling.

  Betrokken, warm en open; dat is EIFFEL. Een sociale organisatie met veel enthousiaste professionals, die naast vakinhoudelijke evenementen ook veel leuke activiteiten organiseert.

  EIFFEL zorgt voor verbinding tussen de collega’s. Met een wisselend en divers aanbod van activiteiten die betrekking hebben op de factor fun, inspiratie & verbinding.

  Zo is er in het verleden een 30-seconds toernooi, een weekendje Antwerpen, een potje lasergamen in de parkeergarage onder het kantoor van EIFFEL en een inspirerende Collegetour met bekende topsporters georganiseerd.

  ARBEIDSVOORWAARDEN

 • Een jaarcontract, met de intentie om naar een onbepaalde tijd contract te gaan;
 • Een salaris tussen de € 2600,- en de € 4000,- passend bij aanwezige kennis en ervaring;
 • Volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen via het aanbod aan training & opleidingen;
 • Mobiliteitsregeling : Elektrische Leaseauto én OV-kaart;
 • Onkostenvergoeding : 60 euro netto per maand;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Premievrij pensioen;
 • En niet te vergeten een leuk team van collega's om samen mee op te trekken, om mee te ondernemen, van te leren en om lol mee te hebben.
 • CONTACT

  Ben jij de ondernemende Financial die graag een stap extra zet? Ben jij ondernemend genoeg om mee te bouwen aan ons Team Finance Excellence.

  Klik dan nu op de knop Solliciteren’ en stuur ons jouw cv.

  Heb je vragen? Neem dan contact op met Pieter Walma van der Molen via pwvdmolen eiffel.nl of op 06-23742995.

 • Please only apply if Dutch is your native language!
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier