Logistiek medewerker
Consolid
NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Voor Bakker Logistiek zijn wij op zoek naar eenenthousiaste winkeldistributie chauffeur (fulltime of parttime)voor de vestiging in Gieten.

Vind je het leuk om vrachtwagen terijden en fysiek bezig te zijn? Vind jij het belangrijk dat deschappen in de supermarkten goed gevuld zijn?

Dan zijn wij op zoeknaar jou Wat ga je doen? Je start bij het distributiecentrum inGieten en gaat vanuit daar met een vrachtwagen op pad.

Je gaatsupermarkten door het hele land voorzien van versproducten. Degoederen staan op rolcontainers die je makkelijk in en uit kuntladen.

Je vindt het belangrijk om de klanten goed te woord te staanen de bestellingen netjes en tijdig af te leveren. Enthousiasme enstiptheid zijn hierbij erg belangrijk.

Onderweg en bij de klant benjij namelijk hét visitekaartje van Bakker Logistiek. Het ismogelijk om zowel parttime als fulltime te werken.

De planningdenkt graag met je mee Dus hou je van afwisseling en wil je graageen opdrachtgever die met je mee denkt? Reageer dan snel Wat zoekenwe?

 • In het bezit van een geldig CE rijbewijs en code 95;Klantvriendelijk en representatief; Flexibel inzetbaar en bereid omop zaterdag te werken;
 • Goede beheersing van Nederlandse taal inwoord en geschrift; Woonachtig in Gieten of omgeving. Wat biedenwij? Een toffe en afwisselende baan;
 • Markt conform salaris volgensde TLN CAO; 8% vakantiegeld; 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur perweek; Reiskosten vergoeding op basis van afstand tot het werk;
 • Werkvoor langere tijd; De mogelijkheid om Code 95 modules of andereopleidingen via Consolid te volgen; Goede begeleiding énpersoonlijke aandacht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier