Stagiair communicatie
Zorgpartners Midden-Holland
Gouda
4 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar

Stagiair communicatie

Heb jij interesse in de ouderenzorg en wil je kennismaken met het veelzijdige werk op een dynamische communicatieafdeling?

Als stagiair geven we je graag de ruimte om je verder te ontwikkelen als communicatie-collega. Steek jij graag je handen uit de mouwen, ben je leergierig en wil je het verschil maken in de zorg?

Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken.

Functieomschrijving

Het team Marketing & Communicatie bestaat naast jou uit twee senior adviseurs, één junior adviseur, één online adviseur en de manager Marketing & Communicatie.

Als afdeling zetten we ons in voor de interne en externe communicatie en dragen we bij aan de positionering en profilering van Zorgpartners Midden-Holland.

We houden ons onder andere bezig met social media content en strategie, arbeidsmarktcampagnes, crisiscommunicatie, mediacontacten, communicatieadvies en -uitvoering bij projecten en het interne Sociaal Platform.

Als stagiair maak je kennis met alle facetten van de communicatieafdeling. Je hebt een aantal vaste taken en ondersteunt de adviseurs bij projecten.

Ook is er ruimte om je werkzaamheden aan te vullen met jouw interesse- en ontwikkelgebieden.

Demi over haar stage Communicatie bij Zorgpartners :

 • Mijn stage bij de afdeling Marketing & Communicatie van Zorgpartners was samen te vatten in drie woorden;
 • divers, leerzaam & (bovenal) gezellig! Drie jaar na de start van mijn stage werk ik nog altijd met veel plezier bij Zorgpartners.

  Ik kan deze stageplek bij iedereen aanraden die in de breedste zin met het communicatievak

  bezig wil zijn en niet bang is om initiatief te nemen.

  Wie ben jij?

  Je bent iemand die midden in de samenleving wil werken, met een groot hart voor de (ouderen)zorg. Je studeert aan een opleiding Communicatie (hbo) of een hieraan verwante opleiding.

  Wat vragen wij van jou?

 • Zelfstandigheid en kunnen samenwerken in een team;
 • Beschikbaarheid voor minimaal 4 maanden en voor minimaal 24 uur per week;
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid.
 • Over Zorgpartners

  Zorgpartners is een full service zorgorganisatie met een diversiteit aan woon- en zorgmogelijkheden verdeeld over 13 locaties in de regio Midden-Holland.

  Uitgangspunt is het verlenen van zorg en diensten rondom het eigen leven van elke cliënt. Persoonlijke betrokkenheid is erg belangrijk.

  Zorgpartners organiseert de dienstverlening in kleine teams dichtbij de cliënten. Dit kunnen zij waarmaken dankzij de inspanningen van 3.

  200 medewerkers en 2.000 vrijwilligers.

  Ben jij een ZorgPartner?

  Bij Zorgpartners willen we een ZorgPartner met een grote P zijn. Een ZorgPartner vormt met collega’s een geolied team. Voor een ZorgPartner draait het om één ding : de beste zorg voor ouderen met dementie of lichamelijke beperkingen.

  Een ZorgPartner werkt graag in en voor de huizen van de toekomst, waar innovatie het welzijn van bewoners verbetert. Schuilt er een echte ZorgPartner in jou?

  Dan verwelkomen we je graag in ons midden.

  Dit bieden wij

 • Een stagevergoeding van ongeveer € 400,- per maand o.b.v. fulltime stage (4 dagen per week);
 • Een gezellig team om in samen te werken en te leren.
 • Goed om te weten

  Als je bij Zorgpartners start, vragen we je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door Zorgpartners vergoed.

  Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Servicebureau in Gouda 24-01-2022 Locatie : Servicebureau Gouda

  Opleidingsniveau HBO

  Dienstverband : Parttime

  Dienstverband : Fulltime

  Contactgegevens

  Margreet van der Hauw 0182 712 816

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier