Medewerker Housekeeping
Valk Verrast
Groningen, NL
5 dagen geleden

Als Van der Valk zijn wij één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Ons doel : de gasten het beste op hotel-, restaurant-

en eventsgebied te bieden. Met onze jarenlange ervaring en grote passie voor ons vak bieden wij service en kwaliteit voor de ultieme gastenbeleving.

Help jij ons doel te realiseren? Wij zijn altijd op zoek naar horecatalenten en medewerkers voor diverse afdelingen binnen onze hotels.

MEDEWERKER HOUSEKEEPING

Is schoonmaken iets waar jij veel plezier uithaalt? Dan zijn wij, Van der Valk Hotel Nuland op zoek naar jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Medewerker Housekeeping zorg je er samen met het gehele team voor dat alle kamers, (vergader)zalen en publieke ruimtes er verzorgt uitzien.

Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van al de bovengenoemde ruimtes.

PROFIEL

Wat verwachten wij? Je bent flexibel en nauwkeurig en hebt oog voor detail. Verder heb je een flexibele instelling met betrekking tot werktijden (ook de zon- en feestdagen).

ARBEIDSVOORWAARDEN

Je ontvangt een salaris conform het horeca Arbeidsvoorwaardenreglement.

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kan je terecht op onze site of bij Van der Valk Hotel Nuland. Zij zijn bereikbaar via : 073-5342534.

SOLLICITEREN

Klinkt deze vacature als een kans die je niet mag missen? Mail dan je motivatie, CV en recente profielfoto naar .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier