Adjunct-directeur VSO De Zonnehoek
CSO De Zonnehoek
Apeldoorn, Netherlands
3 dagen geleden
source : Meesterbaan

Stichting Christelijk Speciaal Onderwijs in Apeldoorn zoekt per 1 januari 2020 voor de

VSO-afdeling van CSO De Zonnehoek een adjunct-directeur voor 0,8 fte. De Zonnehoek is een school voor speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO).

Wij zijn op zoek naar iemand die :

 • samen met de directeur, in staat is de locatie aan te sturen, zorg te dragen voor samenhang en gemeenschappelijk beleid.
 • de eigenheid van de locatie nader vorm kan geven tot een afdeling waar kwalitatief hoogwaardig onderwijs geboden wordt;
 • een christelijke levensovertuiging heeft maar ruimte biedt aan leerlingen en ouders met een andere levensovertuiging;
 • positief in het leven staat, talenten (h)erkent bij het team, kan complimenteren en goed kan samenwerken in het managementteam;
 • in het bezit is van het diploma schoolleider of de bereidheid heeft deze studie te gaan volgen.
 • De school heeft twee locaties :

 • De Zonnehoek SO is gehuisvest in een nieuw gebouw op de Citroenvlinder 77 in Apeldoorn; er werken op deze vestiging 45 medewerkers.
 • Zij bieden passend onderwijs aan 85 leerlingen.

 • De Zonnehoek VSO is gehuisvest in een recent vernieuwd gebouw op de Heemradenlaan 102 in Apeldoorn : er werken ruim 50 medewerkers verdeeld over twee aangrenzende locaties.
 • Zij bieden passend onderwijs aan 133 leerlingen

  Gedreven door speciaal onderwijs en affiniteit met de doelgroep

  De focus ligt allereerst bij de dagelijkse aansturing van de VSO-locatie. Daarnaast heeft de adjunct-directeur oog voor de kwaliteit en kennis van het speciaal onderwijs.

  De adjunct-directeur is een vakkundige leidinggevende en heeft affiniteit met de populatie. Is erop gericht dat leerlingen met plezier naar school gaan.

  Visie op eigentijds speciaal onderwijs is een voorwaarde. In zijn / haar visie kunnen innovatie en verandering alleen verlopen vanuit draagvlak en betrokkenheid van het team.

  Helder en verwachtingsvol

  Het team van De Zonnehoek VSO is gedreven en heeft hoge verwachtingen van het onderwijs en wil het maximale uit de leerlingen halen.

  Daarom willen wij graag een adjunct-directeur die samen met de directeur en het ondersteuningsteam verder wil bouwen aan het op een hoog peil brengen van de onderwijskwaliteit en daarbij de inbreng van het team op prijs stelt.

  De adjunct-directeur schept heldere verwachtingen, is to the point en doet wat hij / zij zegt. Daarnaast vertrouwt de adjunct-

  directeur op de professionaliteit van de leerkrachten en het onderwijsondersteunend personeel, staat hij / zij achter het team en weet hij / zij mogelijkheden te creëren waardoor zij zich willen ontwikkelen.

  Hij / zij werkt mee aan het verder vormgeven van onze professionele cultuur door gedrag te benoemen en hierbij op constructieve wijze mee te denken met leerkrachten, ouders en leerlingen.

  Verbindend en begrenzend

  De adjunct-directeur is toegankelijk en goed zichtbaar voor teamleden, ouders en leerlingen en betrokkenen. Hij / zij geeft leiding vanuit vertrouwen, luistert, heeft oog voor het individu en kan meedenken en zich inleven.

  Daarnaast durft hij / zij ook een standpunt in te nemen, knopen door te hakken en grenzen aan te geven. Het aanspreken van mensen terwijl zij zorg dragen voor de relatie is daarbij vanzelfsprekend.

  Daardoor is hij / zij merkbaar daadkrachtig en waar nodig ook doortastend.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier