Verzorgende
Oktober
Bladel
4 dagen geleden

Als jouw werkdag begint voel jij je meteen weer op je plek bij onze cliënten die een complexe zorgvraag hebben.

Want als Verzorgende 3 IG zie jij het als een ultieme kans om te bouwen aan een warm, veilig en vertrouwd thuis voor onze cliënten.

Je verleent de dagelijkse zorg volgens het door jou of jouw collega opgestelde zorgleefplan, terwijl je ondertussen gezellig een praatje maakt.

Je ondersteunt bij ADL taken, verricht verpleegtechnische handelingen en helpt met oefeningen in het kader van therapie of revalidatie.

Jij stimuleert cliënten om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen door hun zelfstandigheid, zelfredzaamheid en hun eigen regie te versterken.

Een leerling kijkt daarbij graag met je mee. Niet alleen de medische situatie maar ook de sociale kant trekt jouw aandacht.

Je neemt zelf het initiatief over aanpassingen in de zorg want wie anders dan jijzelf kent jouw cliënt het beste? Je onderneemt actie en zoekt naar maatwerkoplossingen.

Daarbij houd je rekening met de mogelijkheden van de cliënt, bied je een luisterend oor en geef je praktische tips en advies.

In je werk heb je contact met mantelzorgers, familie, huisartsen en verschillende ondersteunende disciplines. Jouw werkdag is niet klaar voordat je samen met jouw collega’s binnen het zorgteam de gebeurtenissen van de dag hebt besproken.

Zo zorg je voor een goede overdracht en kun jij met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Wat verwachten wij van jou?

Jij kunt je vinden in onze kernwaarden! Gepassioneerd, Persoonlijk en Samen. Zo verlenen wij binnen onze organisatie onze warme zorg.

En dat is dagelijks zichtbaar en voelbaar voor onze cliënten en voor iedereen met wie we samenwerken.

Dat je affiniteit hebt met de ouderenzorg, sociaal vaardig, verantwoordelijk en samenwerkingsgericht bent is natuurlijk logisch.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je :

 • In het bezit bent van een diploma MBO-Verzorgende 3 IG.
 • Bereid bent zowel dag, avond, als weekenddiensten te werken volgens een wisselend rooster.
 • Parttime of Fulltime werken? Graag bepalen we samen met jou jouw ideale contracturen.

  Wil jij dit ook?

  Wil jij een afwisselende baan in onze organisatie? Waarbij je de beste zorg kunt leveren aan kwetsbare ouderen? Dan verwelkomen wij jou graag binnen onze organisatie.

  We bieden scholing waardoor je kennis op peil blijft en je jezelf kunt blijven ontwikkelen en ruimte voor eigen inbreng vanuit jouw deskundigheid.

  En natuurlijk werken in een fijne Kempische sfeer.

  Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris van min € 1.902,93 en max € 2.762,34 (o.b.v. 36 uur) in FWG 35 cao VVT.
 • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Verlof op basis van een fulltime contract van 237,4 uur per jaar.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier