Stagiair technische dienst
Hoogvliet
Alphen aan den Rijn - Centrale Slagerij
6 dagen geleden

Als stagiair(e) leer je het reilen en zeilen op een technische dienst afdeling kennen. Je loopt mee met een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert.

Zo breng je de theorie die je op school hebt geleerd in de praktijk en leren we je onder begeleiding een heleboel technische vaardigheden.

Aan het eind van je stage heb je veel praktijkervaring opgedaan en omdat de productiemachines mede dankzij jou gesmeerd lopen, heeft onze klant 's-avonds een heerlijk stukje mals vlees op tafel.

En daar ben je trots op!We leren je het onderhoud van de productiemachines en het oplossen van storingen; zowel op mechanisch als op elektrotechnisch gebied.

Uiteraard krijg je ook de kans om mee te denken over procesverbeteringen in bijvoorbeeld de productielijnen. Er zijn voldoende projecten en lopende werkzaamheden waar jij een bijdrage aan kunt leveren.

Zo doe jij de nodige praktijkervaring op à n daarnaast krijg je alle ruimte voor het uitwerken van jouw opdrachten voor school.

In 2021 verhuist de centrale slagerij naar onze nieuwe locatie in Bleiswijk. Dit zal in fases plaatsvinden. De Technische Dienst verhuist in het 2e kwartaal van 2021.

Jouw stage zal dus grotendeels in Alphen aan den Rijn, op onze huidige locatie, kunnen worden uitgevoerd.

Dit ga je doen als stagiair technische dienst :

Als stagiair(e)leer je hoe het administratieve proces in de centrale slagerij werkt. We leren je de filiaalbestellingen te verwerken, je controleert prijzen, voert inkooporders in en hebt ook regelmatig telefonisch en per mail contact met de filialen.

De administratieve afdeling (bij ons heet de afdeling bedrijfsbureau) beheert de (administratieve) voorraden en weet precies wat er nodig is om het productieproces vlekkeloos te laten verlopen.

Er zijn voldoende projecten en lopende werkzaamheden waar jij een bijdrage aan kunt leveren. Zo doe jij de nodige praktijkervaring op én daarnaast krijg je alle ruimte voor het uitwerken van jouw opdrachten voor school.

In 2021 verhuist de centrale slagerij naar onze nieuwe locatie in Bleiswijk. Dit zal in fases plaatsvinden. De administratieve afdeling verhuist in het 2e kwartaal van 2021.

Jouw stage zal dus grotendeels in Alphen aan den Rijn, op onze huidige locatie, kunnen worden uitgevoerd.

Dit breng je mee als stagiair technische dienst :

Dit breng je mee als stagiair(e)

 • Je volgt een technische opleiding, minimaal op MBO niveau.
 • Je bent oplossingsgericht.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt graag samen, bent positief ingesteld en proactief.
 • Continu verwachtingen overtreffen

  Dat verwachten we niet alleen van jou, dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s, maar ook :

 • een stagevergoeding die aansluit bij jouw ervaring, kennis en opleiding.
 • een fijne leeromgeving; je krijgt de ruimte om te leren en je kunt sparren met vakgenoten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier