Vakantiewerk als Kassamedewerker
DekaMarkt
Hoge Weerd -, Epe
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Met een glimlach op je gezicht verwelkom je de klant aan jouw kassa. Je maakt een vriendelijk praatje. Over het mooie weer, wat er vanavond op het menu staat of de naderende feestdagen.

Tegelijkertijd heb je aandacht voor de producten die je langs de scanner haalt. Dan zie je vanuit je ooghoek dat er meer dan drie klanten in de rij staan.

Je roept er meteen een collega bij om een extra kassa te openen. En bij het afrekenen ben je net zo precies als tijdens het scannen van de producten.

Om daarna de klant te vragen of alles naar wens is geweest, de kassabon te overhandigen en de klant een hele fijne dag toe te wensen.

Alstublieft en graag tot ziens..

Als kassamedewerker ben je :

 • Klantvriendelijk
 • Een teamspeler
 • Bereid te helpen op de andere afdelingen in de winkel
 • Kan DekaMarkt op jou rekenen?

  Ervaring met het werken in een supermarkt is niet verplicht, zolang je enthousiast en vriendelijk bent kan je die werkervaring prima tijdens je vakantiewerk op doen.

  En als je ambitie hebt gaan we graag het gesprek aan om jouw doorgroeimogelijkheden te bespreken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier