Magazijnmedewerker
Luba
NL
3 uur geleden
source : Joof.nl

Over de functie Als magazijnmedewerker ga je aan deslag met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst,opslag, voorbereiding en distributie van goederen.

Je houdt jebezig met onder andere het klaarzetten en inpakken vanbestellingen, het checken van leveringen en het stickeren vangoederen.

Deze functie wordt vervuld vanuit de hoofdvestiging inCapelle aan den IJssel. Het betreft een tijdelijke opdracht vaneind mei tot begin augustus voor ongeveer 20 uur per week.

Hierbijstart je werkdag om 16 : 00 of 18 : 00 en ben je klaar rond een uur of00 : 30. Het kan ook voorkomen dat je overdag en / of in het weekendingepland wordt.

Jouw toekomstige werkgever is marktleider op hetgebied van foto- en videografie. Functie eisen Geen negen tot vijfmentaliteit.

Op korte termijn beschikbaar. Ongeveer 20 uur per weekbeschikbaar. Interesse in foto- en videografie is een pre. Bereidom in de avonden en weekenden te werken.

Je bent representatief enwerkt graag met collega’s samen. Wat wij bieden Wij bieden eenuitdagende baan waar je werkt met gemotiveerde collega's binnen eenambitieuze onderneming.

Binnen het bedrijf zijn er korte lijnen,heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigeninbreng. Er zijn voldoende mogelijkheden voor doorgroei endaarnaast bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd opwerkervaring, leeftijd en opleiding.

Hoe je solliciteert Snel. Albinnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulieringevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zoweet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier