Calculator Infra
BESIX Infra
Dordrecht, ZH, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

BESIX Nederland is een multidisciplinair bouwbedrijf met een 30-jarig track-record van innovatieve en toonaangevende projecten, zoals A13-A16, Coen- en Velsertunnels, Theemswegtracé, Beatrixsluis, Amazonehaven en waterzuiveringen.

Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken. Als ondernemende bouwpartner formeren wij slagvaardige teams, alleen of in combinatie met onze combinanten en / of partners.

Zo kunnen we een integrale aanpak bieden voor iedere uitdaging, en inspelen op de snelgroeiende dynamiek in de markt. Doordat we de drijfveren van de klant begrijpen en ons meedenkend en oplossingsgericht opstellen zijn wij de ideale bouwpartner.

Vacatureomschrijving

Plaats in de organisatie

Vind jij het een uitdaging om vanaf de initiatiefase snel de haalbaarheid van een complex infra project te beoordelen, op hoofdlijnen zeer snel een goede inschatting te doen van de kostprijs en in het ontwikkel- / ontwerptraject samen met de ontwerpers, bid- en senior management tot een betrouwbare gedetailleerde kostprijs te komen?

Doel

Het snel kunnen bepalen van de haalbaarheid van een businesscase, daarbij snel consequenties kunnen inschatten van ontwerpbeslissingen en varianten, en zo komen tot een succesvolle aanbieding.

Dit door het adviseren in de brede zin over budgetten, om zodoende tot een optimale en betrouwbare kostenbegroting te komen bij het bijbehorende ontwerp.

Naast het opstellen van termijnschema’s en planningen waarbij de klantwensen en EMVI-uitvragen nauw in het oog gehouden dienen te worden.

In de rol van Calculator Infra ben je verantwoordelijk voor

 • Het maken van een kostprijsbegroting op basis van beperkte informatie;
 • Het opvolgen van deze begroting tijdens het ontwikkel- / ontwerptraject;
 • Je denkt mee om te komen tot een optimale prijstechnische oplossing;
 • Je brengt snel en efficiënt de kostenbepalende onderdelen in beeld en bepaalt hier een strategie voor om tot een optimale prijstechnische oplossing te komen;
 • Je zorgt voor inschrijving voor een betrouwbare detailbegroting;
 • Je zorgt voor de coördinatie en structuur om te komen tot een betrouwbaar integraal kostenoverzicht;
 • Je zal de aangeboden offertes van de uitvoerende partijen en leveranciers beoordelen, de inschrijfbegrotingen en meer- en minderwerken overleggen met de projectleiding;
 • Je adviseert over alternatieven en materiaalkeuzes en zorgt voor een up-to-date kostenkennissysteem, ten behoeve van het optimaliseren van het begrotingsproces;
 • Vanuit jouw kennis en ervaring doe je voorstellen voor onder andere alternatieve materialen of werkmethoden en denk je mee over besparingsmogelijkheden, efficiencyverhoging, faalkostenreductie en het vergroten van de veiligheid en duurzaamheid.
 • Functie-eisen

  Daarom kiezen wij voor jou

  Je bent gedreven door de techniek en werkt op een hoog abstractieniveau. Je blijft, op basis van prioriteiten, ook bij hoge werkdruk nauwkeurig.

  Je bent een teamspeler, bent gedreven, initiatiefrijk, flexibel en kan goed zelfstandig werken.

  Daarnaast :

 • Heb je een hbo werk- en denkniveau, (aangevuld) met relevantie opleidingen richting Civiele Techniek of aanverwant;
 • Heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de Infra;
 • Omdat je de expert wilt zijn in jouw vakgebied blijf je je kennis uitbreiden op het gebied van de verschillende contractvormen (RAW (met groot EMVI component), UAV-GC, D&C, E&C etc.
 • en van diverse calculatieprogramma’s, waaronder Metacom.

  Aanvullende informatie

  Vind jouw carrière bij BESIX

  BIJ BESIX Nederland nemen we indrukwekkende projecten aan. Onze ervaring en expertise geeft ons het lef groter te denken en dat doen wij dan ook.

  Wat ons trots, gepassioneerd en onderscheidend maakt, zijn niet toevallig ook trotse, gepassioneerde en onderscheidende mensen! En om dat te blijven zijn wij op zoek naar talenten om de verdere groei van BESIX Nederland voort te zetten.

  We werken hard om mooie projecten te realiseren, maar we zijn ook een hechte groep collega’s die met elkaar veel plezier hebben.

  Onze mensen spelen een onmisbare rol in onze organisatie. Wij zijn van mening dat we zonder het samenwerken als team en het samenwerken als team met de klant, niet het succesvolle bedrijf kunnen zijn dat we nu zijn.

  Ben jij op zoek naar een ondernemende en technisch gedreven organisatie met een sterke visie op de toekomst? Jouw carrière bij BESIX Nederland, is veel meer dan alleen een baan : het betekent deel uitmaken van de zeer dynamische BESIX-groep met ambitieuze en innovatieve ontwikkelingsplannen.

  We zijn op zoek naar verschillende soorten persoonlijkheden, denkrichtingen, achtergronden en geslachten om de iconische projecten van morgen te bouwen.

  Vanuit ons motto, het creëren van duurzame oplossingen voor een betere wereld, stuwen we ons bedrijf vooruit. Daar zijn we trots op! Je wordt uitgedaagd met gave projecten waarbij we de nieuwste technologie en gebruikersinzichten inzetten.

  Denk aan circulair en energieneutraal bouwen. Dit doen we door onze grenzen te verleggen en nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, partners en klanten.

  Je komt te werken in een multidisciplinaire organisatie (civiel, gebouwen, environment (industrie, energie, water) asset & maintenance) die aansprekende projecten & kunstwerken realiseert.

  Wat kun je verwachten

 • De mogelijkheid om aan complexe projecten te werken, zowel in een lokale als een internationale omgeving;
 • Carrièremogelijkheden : wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel te blijven groeien. On the job en door interne trainingen, bijv.
 • op onze eigen BESIX-academie;
 • Een goed salaris (dat meegroeit met jouw ontwikkeling) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, laptop, telefoon, etc), waarbij cao Bouw & Infra van toepassing is;
 • Dagelijks verzorgen wij een lunch op ons hoofdkantoor voor al onze medewerkers op kosten van BESIX en aan het einde van de week sluiten we gezellig met elkaar af;
 • Fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer;
 • Korte lijnen;
 • Afwisselend werk in een dynamische multidisciplinaire omgeving met focus op kwaliteit en innovatie;
 • Vrijheid om je ideeën en ondernemerschap uit te kunnen voeren
 • Informele bedrijfscultuur gebaseerd op de kernwaarden respect, uitmuntendheid, samenwerking, passie en eenheid, binnen een familiale en bourgondische setting;
 • Jong BESIX Nederland (JBN) een enthousiaste club van jonge professionals in verschillende functies die diverse (sportieve) activiteiten organiseert, van projectbezoeken tot bierproeverijen.
 • Zodoende ontstaat ook een waardevol netwerk voor het informeel uitwisselen van kennis en ervaring.

 • Warm welkom : je kunt rekenen op een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt bij ons.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier