Mobiele kraanmachinist - Vlaardingen
HetUitzendbureau.nl
Vlaardingen, NL
6 dagen geleden

De kranen waarmee wordt gewerkt variëren in gewicht van 3.5 tot 20 ton. Je hebt dan ook minimaal een aantal jaren relevante werkervaring als kraanmachinist.

Het is daarnaast ook belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer, gezien de vaak afgelegen werklocaties en i.v.

m. dat je vroeg dient te beginnen. Je moet namelijk voor 7 uur in de ochtend de kranen ophalen als deze nog niet op de werklocatie staat.

Verder ben je een enthousiaste persoonlijkheid en heb je een gezonde werkmentaliteit, dit houdt o.a. in dat er ook grondwerk van je verwacht wordt en je dus niet te beroerd moet zijn om ook een schep in de hand te nemen.

Salarisomschrijving

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Vaardigheden

 • Een geldig VCA certificaat;
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Vroeg op kunnen staan i.v.m. de werktijden van 7.00 - 16.00 uur;
 • In het bezit van rijbewijs B(E) en eigen vervoer;
 • Wat wij bieden

  Kandidaten die voldoen aan het profiel krijgen een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Wij willen graag weten wie jij bent, welke vakinhoudelijke vaardigheden je bezit, en hoe jij het beste functioneert.

  Omgekeerd wil je als sollicitant natuurlijk weten met wie je in zee gaat. Duidelijke afspraken met elkaar, en persoonlijk contact zijn de beste voorwaarden voor een prettige en langdurige samenwerking.

  Salaris o.b.v. werkervaring en opleiding Mogelijkheden om door te groeien naar een vaste baan.

  Indien u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen wordt u in deze sollicitatie procedure niet meegenomen, maar staat u wel actief in ons bestand.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier