Junior Ontwerper Openbare Ruimte - Den Bosch
Nivel
Den Bosch, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Krijg jij energie van actuele onderwerpen zoals klimaatadaptatie, natuurinclusief bouwen en vergroening van stedelijk gebied?

Als Technisch Adviseur Openbare Ruimte ga je aan de slag met al deze actuele onderwerpen en zorg je ervoor dat deze plannen technisch worden uitgewerkt tot een uitvoerbare oplossing.

Je bent van begin tot eind verantwoordelijk voor het project, je gaat werk voorbereiden, regelt de aanbesteding en begeleidt de realisering van het gehele project.

Je werkt samen met collega's zoals bijvoorbeeld ecologen of landschapsontwerpers en communiceert de voortgang van het project zelfstandig of samen met de andere collega's richting de opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze toonaangevende organisatie binnen het openbaar groen zijn voldoende mogelijkheden tot zelfontplooiing en je krijgt een uitstekende compensatie op het gebied van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om alles nog mooier te maken heb je ook nog recht op vakantiegeld, pensioenregeling en een persoonsgebonden opleidingsbudget

Functie-eisen :

Heb je affiniteit met de technische kant van het ontwerp van de openbare ruimte? Kan je dit combineren met een HBO opleiding richting de Techniek of Landschap?

Heb je al enige ervaring op het gebied van projecten in de civiele techniek maar heb je toch meer interesse in de cultuurtechniek?

Dan kom ik heel graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kop koffie!

Bedrijfsomschrijving :

Een mooie en evenwichtige buitenruimte is de belangrijkste drijfveer in ons werk. Onze adviseurs werken met zorg en vakmanschap aan de inrichting en het beheer van stad en landschap.

De tuin- en landschapsarchitecten, ecologen, technici en beheeradviseurs werken binnen projecten samen aan innovatieve, praktische maatwerkplannen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier