Hypotheekacceptant
Novadia
Leeuwarden, NL
2 dagen geleden

Functie eisen Hypotheekacceptant

 • HBO denk -en werkniveau;
 • In het bezit van Wft-Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet;
 • Enkele jaren werkervaring als Hypotheek Acceptant;
 • Je toont initiatief in het team, maar kunt ook zelfstandig werken;
 • Je geeft feedback en kunt feedback ontvangen;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en een analytisch vermogen;
 • Je bent flexibel en in tijden van drukte zet je een stapje extra.
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een Nederlandse werkmaatschappij van het beursgenoteerde Partij. Hun missie is om de klanten in staat te stellen zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst.

  Dat doen zij voor allerlei klanten : van particulieren tot grote ondernemingen en van het mkb tot pensioenfondsen. Vaak werken ze daarbij samen met onafhankelijke adviseurs.

  Om deze missie succesvol uit te voeren, is snel, efficiënt en effectief werken belangrijk.

  Bedrijfscultuur

  Jong of oud, religieus of atheïstisch, homo of hetero Iedereen is anders. Gelukkig maar! Wij geloven in de kracht van diversiteit.

  Bij onze opdrachtgever is iedereen gelijk. Alle achtergronden, culturen en meningen van de medewerkers brengen een schat aan kennis, ideeën en ervaringen met zich mee.

  Door goed naar elkaar te luisteren, zorgen we er met elkaar voor dat de klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst.

  Om de diversiteit te blijven stimuleren, werkt de opdrachtgever samen met verschillende netwerkorganisaties.

  Blijven ontwikkelen

  Of iemand nu net uit de collegebanken komt of al even meedraait in het werkende leven, de opdrachtgever vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen.

  Alleen op die manier kunnen zij groeien als bedrijf. Wil een medewerker zijn of haar kennis uitbreiden? Of iets nieuws leren?

  Dan liggen de touwtjes in zijn of haar handen. Zij ondersteunen met de juiste middelen. Zo heeft de opdrachtgever verschillende ontwikkeltrajecten en opleidingen.

  Gaan voor innovatie

  Om klanten nóg beter van dienst te zijn, staat innovatie bij de opdrachtgever hoog in het vaandel. Zij werken continu aan nieuwe producten en diensten.

  Zo ontwikkelden ze een chatbot die klanten online helpt en hebben ze een datalake vol data waaruit zij nuttige informatie halen om klanten beter van dienst te zijn.

  Om innovaties snel te realiseren, werkt het overgrote deel van de teams Agile. Zo de opdrachtgever flexibel op veranderingen inspelen, binnen én buiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier