Helmond Azalealaan, MBO Werken én Leren (BBL) - Helmond
Jumbo
Helmond, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

BBL Werken én Leren (Agf / Vers)

BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) wordt ook wel werkend leren genoemd. Binnen Jumbo bieden wij je de mogelijkheid om je MBO-diploma in combinatie met het werken bij Jumbo binnen 9 maanden tot 1,5 jaar te behalen.

Als klap op de vuurpijl nemen wij ook nog eens de kosten hiervan op ons. Je kunt dus kosteloos je MBO 2, 3 of 4 diploma halen!

Onze opleiding

Je gaat één dag per twee weken naar school, de rest van de week werk en leer je bij Jumbo. De lessen volg je zoveel mogelijk bij jou in de regio, met medestudenten uit de buurt die óók bij Jumbo werken.

Je werkt steeds in thema’s. Hierbij komen heel diverse onderwerpen aan bod. De theorielessen worden door een vakdocent verzorgd en het leuke is dat je deze theorie meteen in de praktijk kunt brengen met opdrachten die op maat gemaakt zijn voor jouw werkplek.

We zorgen dus ook voor opleiding in de praktijk. Je wordt namelijk begeleid door een collega (jouw praktijkopleider). Daarnaast komt jouw BPV begeleider een aantal keer per jaar op bezoek om jou verder te helpen.

Zo kun je dus onder professionele begeleiding aan de slag met de praktijkopdrachten in jouw Jumbo filiaal.

Herken jij jezelf?

Jij bent leergierig, enthousiast en kunt goed werken in teamverband. Je schrijft klantvriendelijk met een hoofdletter K en weet van aanpakken.

Daarnaast ben je gemotiveerd om de eerste stappen te zetten in je carrière en wellicht in de toekomst een leidinggevende functie te gaan vervullen!

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent voor mbo 2 en 3 minimaal 18 uur per week beschikbaar, en voor mbo 4 minimaal 24 uur per week;
 • Je beschikt over enige ervaring in het werken met collega’s, klanten en / of food;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Afhankelijk van de opleiding die je gaat volgen beschik je over een vmbo diploma of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo / vwo
 • En minstens zo belangrijk, dit mag je van ons verwachten

  We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, omdat we vinden dat je bij ons het beste uit jezelf moet kunnen halen.

  Of je jezelf nu binnen een functie wilt ontwikkelen, of graag wil doorstromen naar een functie met meer verantwoordelijkheden.

  The sky is the limit! Bij Jumbo investeren we in jouw talent en daarom bieden we op maat gemaakte trainingen en opleidingen.

  Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie! Vermeld ook in je motivatie voor welk BBL traject (mbo 2,3 of 4) je in aanmerking zou willen komen.

  Functie-eisen :

  Bedrijfsomschrijving :

  Jumbo is een gezellige supermarkt. In de winkel stellen we de klant centraal. Onze werkzaamheden zijn erop gericht dat de klant relaxed kan winkelen, alles kan vinden wat hij / zij nodig heeft, een goede service ervaart en weinig betaalt.

  We zoeken daarom collega's die de mouwen kunnen opstropen, maar ook bereid zijn om de klant op de wenken te bedienen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier