Projectmanager
Flynth adviseurs en accountants
Arnhem, Gelderland
6 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij een resultaatgerichte, gestructureerde projectmanager en ben jij sterk in hetcreëren van draagvlak? Dan is Flynth adviseurs en accountants voor de afdeling Project- en Portfoliomanagement (PPM) op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van projecten ophet gebied van business en IT of change.

Je bewaakt de voortgang, dedoorlooptijd, de kwaliteit en het budget van de projecten en je rapporteert aande programma -en portfoliomanager.

Je werkt landelijk, waarbij de meetingsvoornamelijk in Arnhem plaatsvinden. Wij bouwen aan onze toekomst met als stipaan de horizon een projectmanagementorganisatie.

Help jij Flynth mee naar eenhoger level te brengen?

Hoe ziet je werkplek eruit?

Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt.

Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan.

Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s.

Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers.

Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Als projectmanager ga je aan de slag in het team project- en portfoliomanagement. Dit bestaat uit een programma- en portfoliomanager, projectmanagers, projectmanagement ondersteuning en projectleiders uit de business.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid.

Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Verder kun je rekenen op :

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • deelname aan onze mobiliteitsregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
 • Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

  Wie zoeken we?

  Wij zoeken een projectmanager die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan :

 • een afgeronde hbo- of universitaire opleiding;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • je hebt affiniteit met het werken op het snijvlak van business en IT;
 • ervaring met het aansturen van ontwikkelaars en leveranciers;
 • ervaring met het werken met projectmanagementmethodieken zoals Prince2 en Agile.
 • Je staat graag met de voeten in klei en denkt mee over deinvulling van je rol. Verder ben je in staat om grote en kleine projecten vanidee tot aan realisatie volledig te managen.

  Dit doe je uiteraard samen met eenteam van collega's waarin de lijntjes kort zijn. Als projectmanager weet jij mensen te motiveren, beschik je overeen flinke dosis overtuigingskracht en ben je initiatiefrijk.

  Jouw sociale encommunicatieve vaardigheden zijn uitstekend, waardoor jij kunt schakelen tussenalle niveaus binnen onze organisatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier