Vacature Business Intelligence Analist Groningen
Sogeti
Vianen, NL
3 dagen geleden

Senior Business Intelligence Analist Groningen

Ben je Business Intelligence data specialist, BI professional, Data analist of Business Intelligence analist? Wij zoeken jou! Als Business intelligence consultant en data Professional bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende Business Intelligence Community.

Deze community bestaat uit ruim 120 gepassioneerde Professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je ook persoonlijk bij aan de meerwaarde die wij leveren voor onze top-opdrachtgevers.

Zo voer je bijvoorbeeld analyses uit op de marketingdata van een van de grootste online marktplaatsen in Nederland of werk je bij andere gerenommeerde bedrijven voornamelijk in het Noordoosten van het land.

Jij weet wat er nodig is. Jouw hart gaat sneller kloppen van data. Jij wilt vooruit.Je bent creatief, thuis in data analyse en een analist in hart en nieren.

Daarnaast heb jij een klantgerichte en initiatiefrijke houding. Precies de kwaliteiten die een Business intelligence analist nodig heeft.

Werken in de regio Noordoost bij Sogeti!

Natuurlijk wil jij werken in de regio waar je ook woont. Daar hebben wij voor gezorgd. Je werkt voor de regiovestiging van Sogeti in Noordoost Nederland.

Met werken op afstand en het slim bedienen van klanten beperken wij je reistijd. Je Career manager is daarbij jouw aanspreekpunt.

Wie ben Jij

Met jouw ervaring weet je ruwe data te vertalen naar concrete business-kansen en acties. Jij helpt je klanten naar een effectieve verbetering van hun (markt)positie.

Niet alleen vertaal je inzichten naar kansen, maar ook ontwerp en implementeer je business intelligence oplossingen en ben je dus echt met de techniek bezig.

Daarnaast ben je iemand die graag actief een bijdrage levert en je meerwaarde toont. Uiteraard zit jij niet stil. Je breidt je kennis continu uit met de nieuwste technologieën.

Je krijgt je energie van klantcontacten. Jouw werk heeft impact.

We zijn heel benieuwd naar jouw nieuwe ideeën, uitgesproken mening en naar jouw visie. Kom eens met ons praten en maak ons technisch assessment.

Dan gaan we samen kijken of jij inderdaad de Business Intelligence Analist bent die wij zoeken.

Wat breng je mee :

 • afgeronde HBO of WO opleiding;
 • minimaal 4 jaar ervaring met data analyse;
 • kennis van van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving rondom het gebruik van data (AVG en GDPR);
 • kennis van data Modelleringstechnieken en bijbehorende tools zoals Data Vault;
 • kennis van Reportingtools zoals bijvoorbeeld PowerBI, SAS of Tableau;
 • je bent in staat samen te werken en informatie te delen in agile verband;
 • Nederlands in woord en geschrift op minimaal C1 niveau;
 • rijbewijs B.
 • We kunnen al je kwaliteiten hier nooit benoemen. Die bespreken we liever zelf met jou.

  Dit bieden we jou

  Klinken leuzen als een uitdagende functie’ en leuk werk’ je bekend in de oren? Je ziet ze bijna in elke vacature terugkomen.

  Maar bij Sogeti voldoen we er echt aan! Het werk is leuk, uitdagend en wij zijn er trots op. Kom eens een keer praten met een toekomstige collega of met Career manager Renée Pol dan merk je het zelf.

  Concreet :

 • salaris tot 5.956, euro per maand;
 • een vast arbeidscontract en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • wil je cursussen volgen op je vakgebied, daar is zeer veel ruimte voor;
 • projecten en actieve participatie in de data analisten Community;
 • standplaats Groningen.
 • Kom je bij ons werken? Dan werk je bij dé Technology Leader. Bij ons kun je rekenen op ervaren collega’s die graag hun kennis met je delen.

  Samenwerken staat bij Sogeti centraal. Met elkaar boek je de beste resultaten. Onze passie voor technologie is een aanjager van innovatie.

  Vanuit onze kennis en ons vakmanschap dagen wij klanten én elkaar uit om altijd te zoeken naar de slimste IT-oplossingen.

  Om aan die top te blijven investeren we in de ontwikkeling van onze professionals. We vinden daarom interne en externe trainingen, certificeringen onderlinge kennisdeling extra belangrijk.

  Door middel van onze gepersonaliseerde Learning Path trajecten helpen we onze professionals de juiste bagage te krijgen én te houden.

  Voor het uitbreiden van je kennis kun je deelnemen aan : community's, online trainingen, technische meetings en klassikale trainingen (post Corona).

  Carrière mobiliteit is ook altijd mogelijk. Stap bijvoorbeeld over van data analist naar Developer. Wij faciliteren je groei!

  Wil je graag je kennis delen en artikelen schrijven voor onze website of onze publicaties en ook meewerken in de redactiecommissie?

  Je bent meer dan welkom! Zo maken we elkaar én de rest van de data-professionals in Nederland steeds iets slimmer.

  Daarnaast hebben we plezier met elkaar in én na het werk. Sogeti organiseert regelmatig leuke uitjes en activiteiten.

  Wij zoeken jou!

  Reageer snel en stuur vandaag nog je cv naar ons toe. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om over je sollicitatie te praten.

  Wil je eerst meer informatie? Bel dan met 088 660 66 00 en vraag naar Henk Wouda of Irma Jongman, IT recruiters in Groningen.

  Een capaciteitstest, persoonlijkheidsprofiel (Papi) en PES screening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier