Commercial Director
ENTER
Eindhoven
2 dagen geleden

Die Position

In deze nieuwe positie bent u, samen met de collega Operational Director, integraal verantwoordelijk voor gezonde groei, branding en de continuïteit van het bedrijf.

U stelt business development en accountplannen op voor de diverse vakgebieden en klanten. Als commercieel boegbeeld en netwerker legt u gemakkelijk klantrelaties op het hoogste hiërarchische niveau in de hightech industrie.

U leidt ook zelf een eigen Business Unit, mobiliseert en faciliteert de ontwikkeling van engineers op HBO, WO en PhD niveau.

Als volwaardig directielid optimaliseert u de solide financiële en organisatorische basis voor verdere groei, dit naar volle tevredenheid van de DGA (op afstand).

ENTER zoekt een krachtige persoonlijkheid die graag naar buiten treedt. Een coachende leidinggevende met een scherp oog voor de ontwikkeling van medewerkers én de organisatie. U beschikt over :

 • Een HBO of WO opleiding, bij voorkeur met een technische achtergrond, bijv. informatica, mechanica, elektronica, natuurkunde of technische bedrijfskunde.
 • Succesvol commercieel track record met P&L verantwoordelijkheid in een detachering, engineering en / of technische projectmanagementorganisatie is een must.
 • Ruime ervaring met business development in de high tech industrie.
 • Netwerker, gewend om vanuit inhoud een strategische en innovatieve partnerrol te vervullen en klantrelaties aan te gaan voor de lange termijn.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • ENTER biedt de uitdaging om uw ondernemer- en leiderschapskwaliteiten in een kerngezond MKB bedrijf verder te laten groeien.

  Een voorbeeldrol waarin u grote impact heeft op het bedrijfsresultaat. Een sterke naamsbekendheid bij grote, aansprekende klanten, opgebouwd door de hoge kwaliteit van dienstverlening en servicegraad.

  Een nieuw inspirerend hoofdkantoor in Eindhoven met een leuk en gedreven collegiaal team. Een markt met een toenemende vraag naar flexibele dienstverlening.

  Vakbekwame en gemotiveerde internationale groep van hoog opgeleide engineers. Goede arbeidsvoorwaarden.

  Bent u ondernemend en verbindend? Solliciteer en reageer met uw CV en motivatie via de button. U vindt de vacature met ref.

  nr. 4842 of via de zoekterm ENTER’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marike Witteveen of Nico van Hertrooij, consultants bij Mercuri Urval via 040-266 98 00. Zie ook

  Over ENTER

  ENTER is een succesvolle dienstverlener en professionele detacheerder, actief in de hightech industrie. Met meer dan 200 technisch hoog opgeleide ingenieurs (BSc, MSc, PhD) van diverse nationaliteiten is ENTER actief in de regio’s Eindhoven en Delft.

  De focus ligt op de vakgebieden technische software, fysica, mechatronica, elektronica, chemie en test & integratie. In deze vakgebieden voeren de ingenieurs van ENTER, bij klanten, R&D projecten uit die bijdragen aan product-

  en technologie ontwikkeling. Klanten van ENTER zijn de top 100 bedrijven in de hightech industrie. Zij kennen ENTER vanwege de hoge kwaliteit van dienstverlening en betrouwbare servicegraad.

  ENTER heeft de ambitie de komende jaren fors te groeien.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier