Logistiek medewerker
Covebo Uitzendgroep
NIJKERK GLD, NL
14 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker die vrachtwagens kan laden en lossen met een heftruck.

Daarnaast zul je containers lossen en (zware) goederen op pallets stapelen.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform CAO. Je werktijden zijn van 08 : 00 tot 17 : 00 uur en je komt te werken in een leuk team met een fijne werksfeer!

Vaardigheden

Voor deze functie ben jij een echte doorzetter en heb je ervaring met een heftruck of EPT. Covebo biedt de mogelijkheid om jouw heftruckcertificaat kosteloos via ons te behalen.

Daarnaast dien je, gezien de werkzaamheden, fysiek goed fit te zijn.

Over de werkgever

Nijkerk is het geografische midden van Nederland. Hier biedt onze opdrachtgever de klant vierduizend vierkante meter (geconditioneerde) opslagcapaciteit, met maar liefst zevenduizend palletplaatsen.

Het voorraadbeheer is in eigen handen en wordt met de klant afgestemd. Uiteraard is het voorraadbeheersysteem uitgerust met THT en andere normen.

Een groot deel van het magazijn is geconditioneerd. Hier slaat onze opdrachtgever foodproducten op die gekoeld moeten worden en bewaard.

Alle magazijnen worden volgens het HACCP en AEO systeem bewaakt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier