Mechanisch operator procesindustrie
NasWerkt
Waalwijk, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Wil jij ook je steentje bijdragen aan deproductie van het allerlekkerste brood en gebak? Dat kan! Jij kandeel uitmaken van een mooie organisatie waar iedere dag hardgewerkt wordt om dit in jouw supermarkt te bezorgen.

Hoe dan? Leessnel verder!

Wat wij joubieden

 • Salarisconform bakkers cao tussen €2050 - €2800 bruto per maand o.b.v. 38uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • Je ontvangtnatuurlijk extra toeslagen bovenop jouw salaris i.v.m. jouwwerktijden
 • Een leuke functie in een mooie enstabiele organisatie
 • Voldoendeontwikkelingsmogelijkheden
 • Zijn wij blij metjou en jij met ons? Super! Dan kan jij hier zeker voor een langetijd aan de slag!
 • Watga je doen?

  Als operatorproductie zorg jij ervoor dat de productie van ons brood goedverloopt. Hoe gaat dat proces? Allereerst zorg je dat alles goedbereid wordt met deegsoorten.

  Vervolgens stel je de machines in enbedien je deze tijdens het bereidings- en bakproces. Jij bent op dehoogte van de juiste instellingen en de producten die je nodig hebtvoor de bereiding.

  Bij storingen weet jij precies wat je te doenstaat omdat jij ook het mede het onderhoud van de machinesdoet.

  Uiteraard zorg jij dat alle producten aan dekwaliteitsnormen voldoen en bij jij ook op de hoogte van deze. Ookzorg je dat je jouw werkplek altijd netjes achterlaat.

  Daarnaaststaan we open voor jouw ideeën! Zie jij verbetering voor onsproces? Dan willen we zeker met jou kijken naar demogelijkheden!

  Er wordt gewerkt op maandag t / mzondag. Je wordt binnen een week voor ca. 38-40 uur ingepland ineen 3-ploegen dienst. Dus geen paniek, je hoeft geen 7 dagen in deweek te werken! De tijden waarop je werkt kunnen ontzettendverschillen, maar daarin verwachten we flexibiliteit vanjou!

  Wat wij vragen vanjou

 • Bij voorkeur hebje ervaring in een soortgelijke functie of eenbakkersachtergrond
 • Je beheerst de Nederlandsetaal goed in woord en geschrift, dit i.v.m. de machines
 • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in wisselendediensten te werken
 • Je bent woonachtig in deregio van Waalwijk
 • Nog even over hetbedrijf

  Onze opdrachtgever werktal jaar en dag aan de beste broden voor een grote supermarktketen.Ze hebben verschillende locaties door heel Nederland en is daarmeeeen ruim begrip in de bakkerswereld.

  Met een team van ca. 70collega’s op de locatie in Waalwijk, kom je als nieuwe werknemerterecht in een warm bad met veel gepassioneerdemedewerkers!

  Ben of kenjij de perfecte kandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan doorcontact op te nemen met de desbetreffende vestiging of direct tesolliciteren via debutton!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier