Fulltime horecamedewerker Schiphol
HMSHost concepten
Schiphol
1 dag geleden

Als reiziger beleef je een reis. Als Horecamedewerker op Schiphol beleef je ze allemaal.

Een zakenman die sprintend een lunch nuttigt? Pubers die argwanende ouders beloven dat ze het echt (echt, echt) rustig houden op Chersonissos?

Een gezin dat van wereldreis terugkeert en snakt naar warme chocomelk? Als Horecamedewerker op Schiphol ontmoet je reizigers van 200+ nationaliteiten.

Mensen die vertrekken. En mensen die thuiskomen. Met alle verhalen die daarbij horen. Vaak supervrolijk. Soms een beetje verdrietig.

Maar altijd inspirerend. Wat hun verhalen ook zijn; onze Horecamedewerker serveert er perfecte hapjes en drankjes bij. En beleeft alle verhalen mee. Elke dag opnieuw.

Hier beleef jij reizigersverhalen

Bij Top Employer HMSHost in Nederland kiezen gasten uit 80 horecaconcepten op Schiphol. En jij als aspirant Horecamedewerker ook.

Is La Place jouw place to be of schitter je als een ster bij Bubbles Seafood & Winebar? Word je warm van de geur van vers brood in Amsterdam Bread Company of kun je geen weerstand bieden aan Café Chocolat?

Waar jouw voorkeur naar uit gaat kunnen wij samen bekijken!

Zo doe je dat

Als Horecamedewerker ben je de beste vriend(in) van ontelbare reizigers, want jij maakt van wachten een feestje. Hoe? Door gasten een perfect bereid hapje en drankje voor te schotelen.

Maar vooral door ze perfect open, enthousiast, oprecht geïnteresseerd te ontvangen. Die gastvrijheid wordt vierdubbel beloond.

 • Met een fair salaris. Met een fijne werksfeer. Met heel veel doorgroeikansen. En met inspirerende verhalen. Want die hebben reizigers bijna altijd in de aanbieding’! Of je nu mooie gerechten in elkaar knutselt of die bij onze gasten op tafel zet;
 • als Horecamedewerker beleef je alle reisverhalen mee. Elke dag opnieuw.

  Onze Horecamedewerker op Schiphol

  Is Olympisch sprintkampioen; iemand die aanvoelt wanneer het tempo omhoog moet en altijd een hogere versnelling kan vinden.

  Weet dat snelheid nooit ten koste mag gaan van kwaliteit. En dat alles lekkerder smaakt als er een flinke scheut gastvrijheid bij wordt geserveerd.

  Heeft horecaervaring. Of niet. Als je de gastbelevenis maar centraal stelt!

  Dit mag je van ons verwachten :

  Salaris per maand o.b.v. 38 uur fulltime exclusief 8% vakantiegeld en exclusief nachttoeslagen :

  21 jaar en ouder - €1.799,47

  20 jaar - €1.619,52

  19 jaar - €1.439,58

  18 jaar - €1.259,63

  16 jaar - €833,23

  Plus een reiskostenvergoeding (0,19 cent per KM met een max. van €8,36 per gewerkte dag)

  Je werkt in vaste diensten, geen overwerken bij ons dus. (De diensttijden zijn over het algemeen vroeg 06 : 00-14 : 30 / middag 14 : 00-22 : 30 / nacht indien van toepassing 22 : 00-06 : 30)

  Goede begeleiding, waardoor jij je snel thuis en veilig voelt.

  Een vriendenbonus van €125,- netto per aangedragen nieuwe collega.

  Enthousiaste collega’s die graag met elkaar lachen.

  50% kortingen op bijna alle horecalocaties van HMSHost in Nederland

  Openbaar vervoer op struikelafstand makkelijker kan bijna niet!

  Iets voor jou? Als je zin hebt, solliciteer dan snel!

  Handig om te weten

  Binnen één week kan jij onze nieuwe collega worden! HMSHost vindt het belangrijk dat je weet wat er op je af komt voordat je jouw eerste stappen op de vloer’ zet.

  Wanneer je solliciteert nodigen we je uit om onze talent game te doorlopen. Deze uitnodiging ontvang je na bevestiging van jouw sollicitatie via onderstaande button ''solliciteer direct''.

  Na afronding van de talent game wordt er binnen één week contact met je opgenomen door het team van Schiphol. Het sollicitatieproces omvat één sollicitatiegesprek met de verantwoordelijke Hospitality Manager.

  Ben je aangenomen dan krijg je een gegarandeerde startdatum!

  En last but not least

  Als je op Schiphol wilt werken, heb je een Schipholpas nodig. Wij regelen de aanvraag, maar dat kan alleen als je de afgelopen acht jaar aaneengesloten bij een Nederlandse gemeente ingeschreven hebt gestaan.

  De screening die daarop volgt zodat je ook met pas achter de douane kan komen duurt zo’n vier weken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier