Gespecialiseerd verpleegkundige Intensive Care
Treant Zorggroep
Emmen
6 dagen geleden

De functie

Als IC-verpleegkundige lever je hoog complexe zorg aan alle patiëntcategorieën binnen onze Intensive Care (IC); verplegen, observeren, bewaken en het uitvoeren van het medisch beleid van de aan jou toegewezen patiënten met (dreigende) uitval van vitale functies.

Het begeleiden van de patiënt en diens familie is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Ook maak je deel uit van het reanimatieteam en het Spoed-Interventie-Team (SIT).

Als IC verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het verplegen, observeren, bewaken en het uitvoeren van het medisch beleid van de aan jou toegewezen patiënten die intensieve zorg nodig hebben.

Het team

De afdeling Intensive Care (IC) bevindt zich in Emmen, ziekenhuis locatie Scheper en heeft 16 bedden. We gebruiken de meest moderne behandelmethodes en werken met volledige elektronische verslaglegging.

De IC is een 'closed format' afdeling. Dit betekent dat de intensivist, de medisch specialist die op de IC werkt, hoofdbehandelaar is zolang de patiënt daar verblijft.

De intensivisten zijn 24 uur per dag aanwezig. We zijn een afdeling waar de intensieve zorg kwalitatief goed is en we bieden een prettige werkplek.

Dat doen we samen, als team in een ziekenhuis met volop opleidingsmogelijkheden en volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Jij bent de ideale kandidaat

Je bent een enthousiaste, daadkrachtige, gediplomeerde en ervaren IC verpleegkundige met een scherpe klinische blik. Uiteraard ben je BIG geregistreerd.

Je beschikt over een visie ten aanzien van de kwaliteit van zorg en je kunt deze goed uitdragen. Je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Jij weet als geen ander prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren. Je handelt snel in acute situaties en kunt hierin de rust bewaren.

Daarnaast ben je communicatief vaardig naar patiënten en collega’s. Je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je denkt actief mee om deze ontwikkelingen binnen de afdeling toe te passen en je herkent je in onze kernwaarden : toegewijd, innovatief en samen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier