Praktijkbegeleider Vaatchirurgie en Traumatologie
Medisch Centrum Haaglanden
Den Haag
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Op onze zeer dynamische afdeling Vaatchirurgie en Traumatologie liggen patiënten van traumatologie, vaatchirurgie en algemene heelkunde.

Wij hebben 48 bedden en ons team bestaat uit enthousiaste en deskundige collega’s. Er wordt MPZ (methodisch patiëntgericht zorg verlenen) gewerkt en door kamertoewijzing wordt er gestreefd naar optimale samenwerking tussen patiënt en verpleegkundigen.

Als praktijkbegeleider is het jouw taak ervoor te zorgen dat onze leerlingen en studenten het vak kunnen leren in een prettig en veilig leerklimaat.

Met daarbij oog voor laagdrempeligheid naar de leerlingen en studenten en rekening houdend met de continue dynamiek op de afdeling.

Daarbij zorg jij ervoor dat de theorie vanuit de opleiding op een professionele manier op de afdeling in de praktijk kan worden geleerd.

Je bent, in een team met andere praktijkbegeleiders, verantwoordelijk voor de dagelijkse coaching van onze leerlingen, studenten en werkbegeleiders.

Je start deze coaching op vanuit de leervraag van de student en kijkt samen naar wat er nodig is om zijn / haar doel te bereiken.

Je geeft door middel van bedside teaching de student de regie over de zorgsituatie en stimuleert de student om te reflecteren op het eigen handelen om zich zo verder te kunnen ontwikkelen tot jong beroepsbeoefenaar.

De coaching vindt plaats in een veilige omgeving waarin je het vertrouwen van de student weet te wekken en te behouden door jouw open en laagdrempelige houding.

Het is daarom ook essentieel dat je continue zichtbaar bent en bereikbaar bent voor vragen of advies.

Los van de dagelijkse werkzaamheden is het goed om te weten dat je regelmatig overleg hebt met andere praktijkbegeleiders, zorgmanagers, werkbegeleiders, docenten van scholen en ons eigen leerhuis (Landsteiner Instituut).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier