Wasserijmedewerker
Randstad
BOLSWARD, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Een ontzettend groot en succesvol bedrijf die zijn diensten aanbiedt in 17 Europese landen, wie wil daar nou niet zijn handen voor uit de mouwen steken en zijn / haar steentje aan bijdragen als wasserijmedewerker!?

In Bolsward staat één van de grotere organisaties op het gebied van steriele textielservices en hygiëne-oplossingen en om hun succes groot te houden zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

Wat bieden wij jou voor de functie van wasserijmedewerker?

 • Een leuk en sociaal team
 • Toeslagen voor avonddiensten van 22,5% en 45%
 • Reiskostenvergoeding van €0,24 per kilometer (tussen de 5 en 30 km enkele reis)
 • Een bruto salaris van €10,91 per uur
 • Kans op een werkplek voor langere tijd
 • Wat ga je doen?

  Jij krijgt de kans om samen met een team leuke collega’s als wasserijmedewerker medeverantwoordelijk te zijn van de gehele productielijn van steriele kleding.

  Van het moment dat de steriele kleding binnen komen tot aan het moment dat ze worden verpakt. Denk hierbij niet aan gewone kleding maar echt aan specialistische bedrijfskleding van bijvoorbeeld de voedingsindustrie tot aan de bedrijfskleding voor mensen die werken met olie, gas en chemische substanties.

  Het gaat allemaal net een stapje verder! Fantastisch toch? Onderdelen binnen de lijn waarop je als wasserijmedewerker ingepland zal worden zijn o.

  a. kleding sorteren, inspecteren van de kleding op gebreken, wasmachines vullen en leeghalen, opvouwen van de kleding, het inscannen, verpakken en verwerken van de kleding.

  Wat vragen wij van jou?

 • Flexibel beschikbaar tussen 6.00 uur en 22.00 uur
 • Parttime of fulltime beschikbaar
 • Oplettend en nauwkeurig kunnen werken
 • En nu?

  Je hebt de vacature helemaal doorgelezen en wil je waarschijnlijk graag inzetten voor dit bedrijf, dit snappen wij! Dan rest er nog maar één ding te doen : solliciteren! Dit doe je door direct op onderstaande sollicitatiebutton te klikken.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier