Teamleider Infra- Mijdrecht
BERT groep
Mijdrecht
5 dagen geleden

Profiel Teamleider Infra

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Medior teamleider. In deze functie heb jij de leiding over het Infra team binnen deze vestiging.

Hierbij stuur je de techneuten aan en zorg je voor planningen. Verder is het belangrijk dat je toeziet op veiligheid en naleving van wettelijke- en bedrijfsvoorschriften en procedures.

Het bijsturen waar nodig en zorgen voor regelmatig (werk)overleg is een belangrijke taak binnen de functie. Het leveren van een bijdrage aan complexe projecten is een uitdaging die jou moet liggen voor deze functie.

Het bewaken en realiseren van de operationele, beleidsmatige en de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers binnen het team, met als doel het ontwikkelen van activiteiten, gericht op het continue verbeteren van het team en haar resultaten.

Vereisten Teamleider Infra

De opdrachtgever van BERT heeft voor deze belangrijke functie de volgende eisen opgesteld :

 • Een opleiding in de grond-, weg- en waterbouw op minimaal MBO niveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie;
 • Ervaring in onderhoudswerk en onderhoudscontracten;
 • Het overzicht kunnen houden in complexe situaties;
 • Uitstekend kunnen plannen en organiseren.
 • Bedrijfsprofiel

  Deze aannemer heeft vestiging in meerdere plaatsen en is constant bezig met groeien in een gezond tempo. De opdrachtgever van BERT houdt zich bezig met civiele werken en Groenvoorzieningen.

  Denk bijvoorbeeld aan wegenbouw, waterbouw en bodemsanering.

  Bedrijfscultuur

  De cultuur van onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door openheid en saamhorigheid. Zo zijn de lijnen binnen de organisatie kort.

  Iedereen wordt gelijk behandeld en er is ruimte voor humor en persoonlijke ontwikkeling.

  Arbeidsvoorwaarden Teamleider Infra

  De opdrachtgever van BERT biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden ze jou veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

  22.06.2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier