Teamleider Logistiek
Page Personnel
Apeldoorn, Gelderland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Teamleider logistiek in een internationale dynamische organisatie Uitdagende functie met veel ruimte voor zelfontwikkeling Voor een sterk groeiend, internationaal bedrijf wij op zoek naar een teamleider logistiek.

In deze analytische functie ben je verantwoordelijk voor het logistiek proces. Daarnaast bieden zij veel kansen en is er ruimte voor zelfontwikkeling.

Bedrijfsomschrijving Het gaat hier om een sterk groeiend, internationaal bedrijf dat zich richt op landbouwwerktuigen. Zij geloven in een mooie, gezonde en duurzame wereld waaraan zij op een verantwoorde manier willen bijdragen.

Daarnaast staan ze voor Hollandse nuchterheid, passie voor machines, kwaliteit en zijn ze ambitieus. Omschrijving Logistieke proces in het magazijn in goede banen leiden Meedenken met het verbeteren van het proces Meewerken aan projecten Werkvoorraad checken en verdelen Goede verdeling tussen administratieve werkzaamheden en meehelpen op de werkvloer Profiel van kandidaat HBO werk-

en denkniveau Kennis en ervaring met Excel en ERP, bij voorkeur Navision of Oculus Analytisch vermogen en kennis van logistieke processen Uitstekende communicatieve vaardigheden en snel kunnen schakelen Aanbod Voor de functie van teamleider logistiek ligt de salarisindicatie tussen de € , -

en € , -, 40 uur. Dit salaris is marktconform en is afhankelijk van je ervaring. Dit is een functie met goede arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering.

Verder is er een duidelijk inwerktraject waarbij je op de hoogte wordt gesteld van alle ins en outs van de producten en het bedrijf.

Daarnaast is er volop ruimte om te ontwikkelen en bieden ze veel kansen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier