Junior Werkvoorbereider . Vaste Baan!
Centerpoint
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van de opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven junior werkvoorbereider! Het betreft een vaste functie! Je gaat werken aan uitdagende en inspirerende projecten

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie en onderhoud. Aansprekende projecten waar je met recht trots op kan zijn dat je hieraan mee kan werken.

De organisatie biedt volop kansen om je te ontwikkelen zodat geen dag hetzelfde is. Ook ben je regelmatig te vinden op de bouwplaats.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in Noord-Brabant en je hebt affiniteit met inkoop.

Je werkt nauw samen met je collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoek je de projecten. Je rapporteert aan de bedrijfsleiding.

De projectgrootte is variabel.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en twee ervaring als werkvoorbereiderbij een aannemer. Je bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en je bent een loyale medewerker.

Ervaring met BIM is een pre.

Aanbod

De opdrachtgever bied je een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. Het salaris is afhankelijk van je ervaring tussen de € 3.

500,00 en € 4.000,00 bruto per maand naast een auto van de zaak.Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier