Schoonmaak medewerker GGD West Brabant
Facilicom
Werkendam, NL
6 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Wiljij ook mensen blij maken?

Facilicom Groupis een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met eenomvang waar je u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wijdat ook.

In Nederland zijn we bekend van merken als Albron,Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerendeleefomgeving voor iedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we hetvoor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijvendie samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevendespelers in hun branche. Vanuit vijf divisies Albron, Gom,Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio werken we aanfacilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customerexcellence centraal staat.

Oplossingen voor de vraagstukken waaropdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En rekenmaar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gastbent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet;je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraalstellen.

Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd demensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijken altijd mensgericht.

Logisch dus dat we daar een streep onderzetten met de kernbelofte van ons merk : happy people make happypeople.

Onzemarkten

Sectoren waarin we ondernemen zijnschoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging,food&catering en zorg en welzijn.

Als moederbedrijf vormen wede verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving inalle facetten waar te maken.

Facilicom Group is behalve inNederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Onshoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan eeninspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie vanFacilicom Group. Het doel is wat telt : in een veilige, gezonde eninspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Gom is 1 van de 4 divisies van het familiebedrijfFacilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvangwaar je u’ tegen zegt.

Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook.Naast dat Gom bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group inNederland ook bekend van merken als Trigion, Facilicom Solutions enIncluzio.

Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons nietsnel te groot. Schoon draagt bij aan de kwaliteit van leven.Iedereen heeft recht op een passend schone werk- en leefomgeving.

Gom wil in het realiseren van die omgeving het verschil maken. Zobouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving vooriedereen.

Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn noglang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar omen denken altijd met jou mee.

Functieomschrijving

Wijzijn op zoek naar een enthousiaste collega in het mooie Werkendam.De werkdagen zijn van maandag t / m donderdag van 17 : 00 tot 18 : 00uur.

Het gaat om een sleutelpand. Dit betekent dat je zelfstandigwerkt in het pand.

Als schoonmaker komje overal. Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben jeniet alleen het visitekaartje van Gom, jij krijgt ook een exclusiefkijkje achter de schermen.

Jij gaat waar niet iedereen komt. Jevoert dagelijkse werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van debureaus, het stofzuigen van de ingang en de werkplekken en hetsanitair.

Door jouw werkzaamheden kunnen anderen hun werkzaamhedenuitvoeren in een ongewoon schone en prettige werkomgeving.

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker : jij kentde weg in en om het gebouw en bent een aanspreekpunt voorbezoekers. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ookhet lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armenwelkom.

Functie-eisen

 • Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Ookheb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je snapt dat hetbelangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Alsschoonmaker heb jij;
 • goedebeheersing van de Nederlandse taal in woord engeschrift;
 • ervaring en affiniteit met werken inde schoonmaakbranche;
 • een vakdiplomabasisopleiding schoonmaak (is een pré).
 • Jouw werkomgeving bij GGD West Brabant locatieWerkendam

  Als schoonmaak medewerker vankantoren werk je vaak alleen op een verdieping. Dit betekent dat jezelfstandig werkt. In dit geval is het een sleutelpand.

  Hier komtmeer verantwoordelijkheid bij kijken.

  Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken in Werkendam?Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

  Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op metonze recruiter! Sollicitaties per mail worden niet in behandelinggenomen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Werkenals schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in eenfamiliebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer.

  Samenkijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.Ook bieden wij :

 • een goed salaris.Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact op met derecruiter!
 • vakantiegeld en eeneindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op jeverjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkhedendoor het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijketrainingen. Wij begeleiden jou naar jouwdiploma!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier