Graduate Class DevSecOps - Start 1 September 2022
CGI
Rotterdam
4 dagen geleden

Job Description

Graduate Class DevSecOps - Start 1 September 2022

Functiebeschrijving

Ben jij een net afgestudeerde IT-er of startende IT-er én nog niet uitgeleerd? Wist je dat uitdagende projecten en opleidingsmogelijkheden de basis vormen van een succesvolle carrière in de IT?

Dan zit je bij goed bij CGI!

Wij hebben namelijk de slagkracht en de grootte om zelfs de meest ambitieuze IT-carrières vorm te geven. Doordat wij een stabiele en groeiende organisatie zijn, kunnen wij je uitstekende kansen bieden om in een ondersteunende omgeving te werken aan projecten die daadwerkelijk impact hebben op onze wereld.

Wat houdt de Graduate Class DevSecOps in?

In de Graduate Class DevSecOps word jij gedurende een periode van 6 tot 8 weken klaargestoomd om vervolgens mee te gaan draaien in DevSecOps-teams voor onze klanten binnen de overheid of ruimtevaart.

De Graduate Class bestaat uit een serie trainingen in groepsverband om vervolgens samen met de groep een case uit te werken waarbij jouw kennis wordt toegepast en getoetst.

Dit betreft onder andere een JAVA of .NET certificering, Object Oriëntatie, Test Driven Development, Scrum, SAFe, requirements in een Agile omgeving, Databases, Tooling (Build automation, Docker), Security, Architectural Design en Code Maintainability & Refactoring.

Het zwaartepunt ligt op Development. Verder is de basis van Ops automation en Secure Software Development door het geheel heen geweven én wordt dit belangrijke onderwerp ook expliciet belicht.

Daarnaast wordt de kennis toegepast en getoetst in een development case binnen een Overheid of Ruimtevaart context.

Wat breng je mee?

In de Graduate Class is het hard werken, maar je leercurve is dan ook steil! Je hebt in ieder geval een (net) afgeronde technische hbo of wo-opleiding in bijvoorbeeld Informatica, Wiskunde, Lucht- en Ruimtevaart of een bèta-opleiding met een stevig IT-component.

Verder

 • Ben je leergierig en een doorzetter
 • En heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Hoe zien jouw eerste stappen binnen CGI eruit?

  Na het doorlopen van de Graduate Class DevSecOps en het behalen van je certificaat ga je echt aan de slag. Je begint direct bij een van onze klanten binnen de overheid of ruimtevaart en brengt jouw kennis in de praktijk door samen met ervaren collega’s te werken aan een van onze in-house projecten.

  CGI heeft een buddy-systeem waarbij je wordt begeleid tot het moment dat je geheel zelfstandig verder kunt. De Graduate Class biedt je een stevige en professionele basis om snel je weg te vinden binnen CGI en bij onze opdrachtgevers.

  Wil je sparren met vakgenoten? Dat kan bij CGI, per vakgebied hebben we een community, jij sluit dan aan bij de bloeiende Dev CGI community.

  Waar kom je terecht?

  Je komt te werken voor de sector Government waarbij je aan innovatieve projecten werkt die invloed hebben op het dagelijkse leven van jou en andere miljoenen mensen in Nederland.

  Digitale transformatie van de overheid is hot en happening waarbij je gaat werken met de nieuwste technieken en oplossingen.

  Of het nu om onze dagelijkse veiligheid gaat of om de verdediging van onze landsgrenzen , de informatievoorziening informatievoorziening vanuit de overheid voor burgers en bedrijven of de 30 Galileo satellieten , die door ons controlesysteem worden bediend, Dit zijn een aantal voorbeelden van projecten waar jij straks aan mee gaat werken en hiermee impact kan maken op de Nederlandse samenleving.

  Ons aanbod

  We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! Heb je nog vragen over de Graduate Class DevSecOps of over de sollicitatieprocedure? Stel ze dan aan recruiter Chris Nikijuluw via 06-20451105 of Skills Reference 866260

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier