Triagist GGZ
Pro Persona
Arnhem - Nijmegen, NL
20 uur geleden

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de acute GGZ? Zet jouw werkervaring en kennis binnen de psychiatrie in als triagist op de meldkamer Arnhem.

Ontwikkel je diagnostische vaardigheden en draag op cruciale momenten bij aan acute en professionele zorg.

We heten je van harte welkom om kennis te maken.

Wat ga je doen?

Meldingen en vragen tot verwijzing acute GGZ komen bij jou binnen. Je bent de spin in het web om snelle adequate zorg te organiseren voor patiënten en naasten.

Met ondersteuning van de triagewijzer bepaal je de urgentie van de melding, Je vult de melding aan met overige gegevens en in overleg met verwijzer en voorwacht IHT-crisisdienst organiseer en coördineer je de eventuele acute vervolgzorg.

Soms sta je zelf personen in crisis te woord en help je hen met de crisissituatie om te gaan.

Voor ketenpartners ben je de eerste contactpersoon in de meldkamer voor de GGZ. Je geeft consultatie aan collega’s, huisartsen en andere ketenpartners op het gebied van crisiszorg.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in de meldkamer te Arnhem. In je dienst werk je samen met een directe collega triagist van Pro Persona. Je staat er dus nooit alleen voor! Samen werken jullie voor de regio Zuid & Midden Gelderland.

Daarnaast werken jullie nauw samen met de dienstdoende voorwachten van de teams IHT Crisisdienst van Pro Persona, de centralisten in de gemeenschappelijke Meldkamer, huisartsenposten en overige ketenpartners.

Nu is de standplaats de meldkamer van politie, ambulance en brandweer te Arnhem. We streven naar een centrale werkplek met voldoende middelen voor de GGZ-triagisten.

Het is nog niet duidelijk waar die exacte werkplek zal zijn, maar dit zal regio Arnhem / Nijmegen zijn. Het is prettig als je in de regio woont en met ons mee wil bouwen om deze werkplek in de toekomst tot een succes te maken.

Pro Persona Groep is een grote werkgever in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Meer dan 3.500 medewerkers dragen bij aan onze missie : de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen.

Daarmee dragen we bij aan de kwaliteit van de samenleving en zetten wij ons in voor goed werkgeverschap.

Wat vragen we van jou?

Jij wilt je inzetten om de voordeur van de acute GGZ verder te professionaliseren. Hierin vervul jij een verbindende rol binnen de geboden zorg.

Je laat je niet snel van de wijs brengen en je beweegt soepel mee bij veranderende omstandigheden.

Wellicht ben je al jaren werkzaam als verpleegkundige binnen de psychiatrie en is dit een kans om jouw kennis en talenten op een andere manier in te zetten.

Ben je bijvoorbeeld toe aan meer adviserend werk en minder fysieke handelingen? Kom in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw waardevolle kennis en werkervaring kunnen het verschil maken voor onze cliënten en zelfs van levensbelang zijn!

Verder vragen wij voor deze functie het volgende :

 • Je bent HBO verpleegkundige of SPV opgeleid;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werken in de acute GGZ;
 • Je bent BIG geregistreerd en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag, VOG. Wij vragen de verklaring voor je aan en de kosten worden vergoed.
 • Wij bieden

 • De functie is ingedeeld volgens de CAO GGZ tussen de €2265,00 - €4717,00 afhankelijk van werkervaring en opleidings(niveau);
 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg. De mogelijkheid is er om parttime te werken variërend tussen de 8 en 32 uur.
 • Zo kan deze functie ook goed naast je bestaande werk worden gecombineerd;
 • Naast de vakantie-uren : jaarlijks 35 verlofuren bij een fulltime dienstverband in de vorm van een levensfasebudget. Deze uren kunnen worden gespaard of opgenomen;
 • Een vakantie-uitkering 8% van het jaarsalaris én een eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris;
 • Vergoeding herregistratie BIG;
 • Vergoedingen voor bijzondere diensten en onkostenvergoedingen voor onder andere reiskosten, woon-werk en zakelijke dienstreizen, studiekosten en beroepskosten;
 • Betaald lidmaatschap bij V&VN de grootste beroepsvereniging voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA); hiermee kun je de (aanschaf)kosten fiscaal verruilen voor bijvoorbeeld, sportabonnement, reiskosten woon-werkverkeer, studie of opleiding, ICT-middelen zoals PC of tablet, fiets en vakbondscontributie;
 • Een prettige en collegiale werkomgeving waarin wij onze medewerkers stimuleren om zich te ontplooien en de samenwerking met collega's en collega-instellingen op te zoeken.
 • Maar we bieden nog meer!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier