Cloud DevOps Engineer - Publieke Veiligheid
CGI
regio utrecht
17 uur geleden

Position Description :

Wil jij samen werken aan een veilige(re) samenleving door betrouwbare informatievoorziening?

Wat ga je doen?

Als Cloud DevOps Engineer ben je bekend met de voordelen van containerisatie en weet je de klant te helpen met de implementatie van hun cloud-platform.

Als ervaren Cloud DevOps Engineer richt je de infrastructuur in, zorg je voor de installatie en configuratie van onder andere de OpenShift omgevingen.

Je weet hoe je pipelines inricht en DevOPS-team ondersteunt met hun migratie naar de cloud. Dit doe je door onder andere gebruik het maken van Continuous Integration en Delivery pipelines met tools als Jenkins, Nexus, GitLab, XL Deploy.

Private of public cloud platformen, het maakt voor jou niet uit.

Wat breng je mee?

Je houdt van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving. Je bent een goede probleemoplosser en weet het overzicht te houden bij complexe infrastructuren.

Je bent flexibel, proactief en niet bang om buiten je comfort zone te treden. Met een sterk analytisch vermogen en de nodige besluitvaardigheid kom je tot creatieve oplossingen. Daarnaast heb of ben je :

 • Een afgeronde volwaardige HBO / WO opleiding met een sterke ICT component
 • Kennis van en ervaring met één of meerdere platformen : OpenShift, Azure, AWS
 • Kennis van en ervaring met één of meerdere technologieën : Kubernetes, docker, CRI-O
 • Kennis van en ervaring met één of meerdere automation tools zoals Puppet, Ansible en
 • Terraforms

 • Kennis van en ervaring met één of meerdere CI / CD tools : Jenkins, Nexus, GitLab, Tekton,
 • Ons aanbod

  Wij bieden jou een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

  Via onze CGI Academy en Practices kun je allerlei relevante trainingen volgen en bijeenkomsten bijwonen Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van 12 tot 15 professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

  Een team waarmee we klantverwachtingen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

  Waar kom je terecht?

  Als Cloud DevOPS Engineer kom je te werken voor onze Politie unit onderdeel van de De Politie is er altijd. Een klant die staat voor het beschermen van de democratie, het handhaven van de wet en het gezag op straat.

  De politie heeft oog en oor voor wat er leeft in de samenleving. De politie werkt actief samen met burgers en partners.

  De Politie werkt actief samen met burgers en partners. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de Politie op het gebied van cloud, security om te komen tot realisatie van IT in een gave omgeving.

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op de vaardigheden en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team steeds beter worden.

  Jezelf ontwikkelen dat kan bij ons.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Jeffrey Cras, Director Consulting Services via 06- 5731 3955 of via .

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of .

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier