Salescoach (Rotterdam)
Pepperminds
Rotterdam
4 dagen geleden

let’s build a winning team’

Werken bij Pepperminds

Avontuur : dat is in één woord wat je kunt verwachten als je bij Pepperminds aan de slag gaat. We dagen je uit om te groeien.

Alles uit jezelf te halen. Elke dag te leren van je team. We vragen je om uit je comfortzone te komen. Willen dat je (af en toe) een fout maakt.

Geven je misschien meer verantwoordelijkheid dan je op dat moment prettig vindt. Ons idee is dat jij daar beter van wordt en de organisatie ook.

Wat ga jij doen?

Als Salescoach ga jij jouw salesteam Bigger & Better maken. Je belangrijkste taak is om jouw poule Peppers’ te laten groeien in zowel kwaliteit als kwantiteit.

Je bent een inspirerende leider en runt één of meerdere projecten in the Field’. Je support en coacht jouw team zodat ze continu het beste uit zichzelf kunnen halen en zorgt ervoor dat het jouw teams aan niets ontbreekt om er een succesvolle dag van te maken.

Twee keer per week ga je zelf op pad om het goede voorbeeld te geven en te zien wat er speelt in the Field’.

Het is een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je zorgt voor fun & groei en laat je teamleden shinen! Omdat het jouw team is, ben jij zelf verantwoordelijk voor de selectie van jouw mensen en natuurlijk zorg je ervoor dat ze bij Pepperminds de studentenbaan van hun leven hebben.

Dat maakt jou

Iemand met een passie voor sales, die doelgericht werkt en zelf graag het goede voorbeeld geeft. Je bent een coach, een mensen-mens en een teamplayer in één.

Je bent toe aan een leidinggevende functie en het lijkt je te gek om je eigen teams aan te sturen en te leren van alle collega-Salescoaches.

Je vindt het leuk om met targets te werken en je toont ambitie. Je werkt met studenten, dus werk je ook s avonds en in het weekend.

Kortom, jij hebt :

 • Een passie voor sales en je bent een kei in communiceren
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Zin om er een feestje van te maken en je bent fulltime beschikbaar.
 • Werkervaring als Captain bij Pepperminds is een pré

  Jouw positie in de organisatie

  Samen met collega-Salescoaches en de Vestigingsmanager (jouw leidinggevende) werk je vanuit onze vestiging in Rotterdam .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier